Șuruburi cu diametrul de 108 mm

Calitatea excelentă a producției și capacitatea de a suporta sarcinile grele pe verticală sunt principalele motive pentru utilizarea frecventă a suporturilor cu un diametru de 108 mm.

Prețuri și specificații piloți 108 mm

Date suplimentare privind suportul pentru șurub cu un diametru de 108 mm

În comparație cu suporturile similare având un diametru mai mic, aceste piloți cu șurub sunt cu adevărat foarte versatil. Cu ajutorul acestora puteți construi o fundație pentru băi și case, precum și pentru un bar și bușteni. S-au dovedit remarcabil aceste suporturi în aplicarea în construcția fundațiilor pentru structuri de cadru și sere.

Adesea sprijinul cu șuruburi găsit în oraș. Acestea sunt utilizate ca bază pentru suporturile de iluminat și rețelele de contact ale transportului electric, precum și semne de circulație care le sunt atașate. Acest tip de fundație este foarte des folosit pentru montarea suporturilor de publicitate. De fapt, astfel de grămezi sunt excelente pentru construcția de panouri publicitare.

Suporturile cu diametrul de 108 mm au găsit o largă aplicație în construcția de instalații industriale și structuri modulare.

Datorită prezenței unui strat remarcabil împotriva coroziunii, astfel de suporturi sunt adesea folosite în construcții în zone cu niveluri ridicate de apă subterană. Acest lucru oferă noi perspective pentru construirea de poduri și ancorări.

Calitatea și fiabilitatea acestor suporturi deschid o gamă largă atunci când sunt utilizate în construcția de conducte pentru transportul de petrol și gaze.

Acest tip de suport este, de asemenea, excelent pentru repararea și reconstrucția fundațiilor care necesită înlocuire.

În cataloagele companiei de producție "SvayMontazh" puteți găsi un diametru excelent de sprijin de 108 mm, emis de toate standardele industriei. Piloții noștri sunt de încredere și de înaltă calitate. Acest tip de produs are o durată de viață de cel puțin 5 ani și va avea întotdeauna o mare rezistență la încărcăturile apărute.

Putem oferi suporturi cu șurub 108 mm, le puteți cumpăra de la noi la prețul producătorului! Pentru a comanda produsele noastre va fi suficient pentru a ne suna prin telefon specificat în contacte.

Prin transmiterea datelor personale, utilizatorul consimte la prelucrarea, stocarea si utilizarea datelor personale pe baza Legii Federale nr.152-ФЗ "Cu privire la datele cu caracter personal" din data de 27 iulie 2006 pentru urmatoarele scopuri:

 • Suport pentru clienți
 • Primirea de către utilizator a informațiilor despre evenimentele de marketing
 • Desfășurați un audit și alte cercetări interne pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor furnizate.

Prin date personale se înțelege orice informație personală care permite stabilirea identității Utilizatorului / Cumpărătorului, cum ar fi:

 • Nume, prenume
 • Data nașterii
 • Telefon de contact
 • Adresă de e-mail
 • Adresă de corespondență

Datele cu caracter personal ale utilizatorilor sunt stocate exclusiv pe suporturi electronice și prelucrate utilizând sisteme automate, cu excepția cazurilor în care prelucrarea neautomatizată a datelor cu caracter personal este necesară în legătură cu respectarea cerințelor legale.

Compania se obligă să nu transfere datele cu caracter personal primite terților, cu excepția următoarelor cazuri:

 • La cererea organelor autorizate ale puterii de stat a Federației Ruse numai pe baza și în modul stabilit de legislația Federației Ruse
 • Partenerii strategici care lucrează cu Compania pentru a furniza produse și servicii sau care ajută compania să vândă produse și servicii consumatorilor. Oferim terțelor părți cantitatea minimă de date cu caracter personal solicitate numai pentru a furniza serviciul necesar sau pentru a efectua tranzacția necesară.

Compania își rezervă dreptul de a face modificări unilate la aceste reguli, cu condiția ca modificările să nu contravină legislației actuale a Federației Ruse. Modificările termenilor acestor reguli intră în vigoare după publicarea lor pe site.

Piloți de șurub 108x2500 mm

Fundația cu șaibă a devenit recent răspândită în Voronej și în regiunea Voronej. Este potrivit pentru aparat într-un teren dificil, conținut ridicat de apă în sit și pe soluri de ardere. Acesta diferă de alte tipuri de fundații cu costuri reduse și este ideal pentru casele și clădirile de mici dimensiuni. Instalarea și montarea șanțurilor nu necesită cheltuieli și timp mari. Puteți obține o fundație finalizată într-o singură zi.

Fundație pe șuruburi, preț

Prețul de foraj de testare - 1500 de ruble.

Colt 50 * 50 * 5mm pentru 1 m / n cu instalare - 500.00 ruble.

Prof. țeavă 60 * 30 mm pentru 1 m / p cu instalare -470.00 freca.

Canal numărul 16 pentru 1 m / n cu instalare - 1100.00 ruble.

Numărul canalului 20 pentru 1 m / n cu instalare - 1300.00 ruble.

Piloți de șurub 108x2500 mm

Adesea fundația pilon este singura opțiune pentru construirea de structuri pe soluri cu o capacitate redusă de rulare și pe pante. În plus față de eliminarea efectelor adverse ale acestor piloți de sol pot reduce costurile lucrărilor de construcție.

Fiecare grămadă de șurub (SHS 108 x 2500) are un vârf cu lamele care asigură că tijele sunt înșurubate în pământ. Sfaturile pot fi de două tipuri:

Procesul de a face piloți cu un vârf turnat este mai intens de muncă, ceea ce le face mai scumpe. Dar, în același timp, un astfel de vârf este mult mai puternic decât un sudat, deoarece este sudat pe conducta cu o cusătura continuă, prin urmare, grămezile cu acesta sunt de o calitate superioară și o durabilitate mai mare.

Productie si comercializare de piloane cu filet.

Vârful setului de șuruburi vă permite să simplificați înșurubarea polului în sol. În acest caz, lamele compactează solul și asigură o aderență mai sigură cu acesta, indiferent de starea solului. Sfat durabil tăie orice strat de sol, în ciuda prezenței rădăcinilor de copaci și a zidăriei vechi. Instalarea are loc până când SHS a ajuns la un strat solid. În condițiile din teritoriile de nord, adâncimea poate depăși 2 metri. Lamele joacă, de asemenea, rolul de platforme de sprijin, care nu permit piloților să meargă mai adânc în pământ sub influența unei greutăți mari de structuri.

Prețurile pentru șanțuri cu un diametru de 108 mm

Pentru producerea vârfurilor turnate ale pilelor de șurub 108x2500 se folosește oțel călit de înaltă calitate. Încălzirea dă rezistență produselor finite și din acest motiv sunt capabile să facă față obstacolelor. De asemenea, piloții sunt acoperiți cu un compus anti-coroziune.

Zincarea este o procedură bună pentru a crește durabilitatea. Poate fi rece și fierbinte. Zincul de pe suprafața grămezii din seria CB îl protejează pe parcursul lungii sale șederi în sol, prin urmare o astfel de fundație poate sta la fel de mult ca structura ridicată. O altă opțiune de tratament este de a acoperi un amestec de smalț și rășină epoxidică. Această acoperire este groasă, iar proprietățile sale sunt la fel de fiabile. Mai puțin frecvente sunt șanțurile de șurub 108x2500, acoperite cu bitum. Popularitatea redusă a acestui strat de acoperire se datorează faptului că este șters parțial atunci când grămada este înșurubată în pământ.

Dacă sunteți în căutarea de unde să cumpărați piloți șurub 108x2500 mm cu vârful de turnare în Voronezh la prețul producătorului, vă invităm la noi. Fabrica noastră este angajată în producția și vânzarea de grămezi pentru fundație, realizând și instalarea lor de înaltă calitate pe site. Oferim un preț accesibil cu instalare, care a convins deja un număr foarte mare de clienți.

Șuruburi cu diametrul de 108 mm

Listă de prețuri mai detaliată pe pile "Standard", vezi aici.

Listă de prețuri mai detaliată pe piloți "Cu vârf de turnare", vezi aici.

Listă de prețuri mai detaliată pe pile "galvanizate", vezi aici.

Listă de prețuri mai detaliată pe coloanele "Double Bladed" vezi aici.

Listă de prețuri mai detaliată pe coloanele "Seringă" vedeți aici.

Cele mai potrivite construcții pentru aranjarea fundației sunt șanțurile cu un diametru de 108 mm. Bazele pe aceste piloți sunt adecvate pentru utilizarea pe diferite tipuri de sol, inclusiv cele complexe, și sunt utilizate pentru construirea de case din lemn sau bai. Acest tip de șuruburi de șuruburi poate fi de asemenea utilizat ca suport pentru liniile electrice, panourile și iluminatul. Deseori ele servesc ca suporturi pentru punțile râurilor și acostamentele. Șanțurile de șurub sunt potrivite pentru consolidarea suplimentară a fundației existente, a pereților de reținere și a bazelor de pante periculoase. În plus, capacitatea ridicată de rulare permite utilizarea pilei chiar și în soluri dense și permafrost, fără riscul de deformare sau rupere.

Șanțurile cu un diametru de 108 mm sunt diferite de celelalte piloți, deoarece pot fi montate manual. Piloții și diametrul acestora sunt selectați pe baza tipului de caracteristici sol și climatice. Acești factori determină nivelul capacității de rulare a piloților.

108 piloți de diametru - principalele avantaje:

 • eficiență;
 • viteza de instalare;
 • utilizarea repetată;
 • universalitatea utilizării;
 • de securitate;
 • fiabilitate;
 • rezistență;
 • durabilitate.

Puteți achiziționa de la noi pachete de înaltă calitate SVS 108, ale căror prețuri sunt mai mici decât cele ale concurenților.

Șurubul 108


Șanțul cu șurub cu diametrul trunchiului de 108 mm este utilizat pe scară largă în construcția de case de 2-3 etaje sub fundație, precum și în garaje, băi și adesea în timpul construcției de garduri ca stâlpi de susținere și pentru întărirea versanților sau consolidarea fundației finisate. Piloții de această dimensiune sunt adesea utilizați pentru a susține liniile electrice și pentru amenajarea iluminatului.

Lungimea pilonului poate fi de până la 12 m, iar sarcina admisă poate fi de la 4 la 6 tone. Șanțurile cu diametrul de 108 mm pot fi utilizate pe orice sol, chiar dacă terenul este foarte umed și instabil. Adâncimea instalării pilonului depinde de sol, cu atât solul și terenul sunt mai bune, cu cât lungimea grămezii este mai scurtă.

Fundația șurubului

Fundația pe șanțuri

Șanțurile de șuruburi au început să fie folosite aproximativ două secole în urmă. Angelanul Mitchell a venit primul cu un șurub pe fundul gramezii pentru înșurubare. Proiectul a fost implementat cu succes. Mai târziu, mulți s-au interesat și și-au continuat ideea. În Rusia, au identificat avantajele șanțurilor de șurub peste cei care au condus, s-au dovedit a fi mult mai practici, mai ieftini și mai calitativi. Astfel, cu condițiile climatice capricioase, pilele de șuruburi au devenit relevante și de neînlocuit, mai ales în zonele de permafrost și zone umede. Șanțurile de șuruburi sunt folosite pe cele mai dificile motive pentru construirea de case de țară. Ele nu sunt interschimbabile în construcții pe soluri apoase, mlaștinoase sau turbă, adică pe soluri cu probleme. Pe aceste soluri pentru a stabili fundația uzuală banda este fie imposibilă, fie va necesita costuri mari de numerar. Piloții sunt instalați într-o singură zi. Fundația de pe șanțurile de șuruburi este nu numai fiabilă, ci și foarte avantajoasă în preț. Fundația de pe șanțuri este foarte convenabilă. Poate fi instalat aproape oriunde și pe orice sol. Dacă aveți nevoie de o casă de lemn sau un foișor într-o pajiște de pădure, pe o pantă de apă, un râu, atunci o astfel de fundație este cea mai optimă soluție.

Avantajele fundației pe șanțuri de șuruburi

Avantajele construcției unice a fundației pe piloții cu șuruburi au o cantitate enormă față de alte tipuri de fundații. Dacă descriem în termeni simpli o grămadă de șuruburi pentru o fundație - acesta este un burghiu cu lame de dimensiuni mari. Când grămada este înșurubată în pământ, solul este compactat de mișcarea lamelor. Compactizarea solului garantează durabilitatea și stabilitatea obiectului construit.

 • instalare rapidă 1-2 zile
 • opțiunea cea mai potrivită pentru solul dificil
 • grămeziile pot fi instalate în orice moment al anului
 • nu este necesară excavarea sau nivelarea
 • capacitate ridicată de rulare
 • sarcina este distribuită în întreaga fundație
 • fundație pe șuruburi vă permite să faceți diferite extensii
 • fundația este pregătită pentru funcționare imediat după construcție
 • fundație pe piloni șurub este mare pentru construirea unui dig râu

Șaibă 108, lamă 300 mm, adâncime până la 2000 mm, înălțime față de sol până la 500 mm, cap 250 h 250 mm.

Prețul pe pachet
(material + muncă)

Șuruburi ∅ 108

Caracteristicile piloților ∅ 108 mm

Prețul plăcilor cu șurub D 108 cu vârf sudat

* Costul este indicat la achiziționarea a 10 pachete, atunci când se comandă un număr mai mic de grămezi, creșterea prețurilor.

Costul de instalare de 900 de ruble. pentru grămadă

Comanda pilele de șurub online

Domeniu de aplicare:

 • fundatii pentru toate tipurile de case si bai din busteni si grinzi
 • fundații pentru garaje, clădiri industriale, structuri modulare prefabricate, containere, clădiri și hangare
 • fundatii pentru foisoare, sere, terase, spatii casnice
 • suporturi pentru garduri, scari, terase
 • fundatii pentru stalpi de iluminat, stalpi de retele de contact electrice de transport, panouri publicitare, rafturi pentru cabluri, ecrane rutiere si semne
 • sprijin pentru poduri și ancorări mici
 • consolidarea versanților, a pereților de reținere
 • consolidarea fundațiilor existente

Nerzhamet de acoperire rezistent la coroziune, cu care am acoperirea pile de șuruburi de la fabrică este un aditiv bicomponent, poliamidă vindecat, foarte structurat epoxidice.

 • Formează un înveliș dur și durabil;
 • Are proprietăți bune de coroziune;
 • Se vindecă la temperatură scăzută.

Șurubul 108

Oficiul central
Voroneț, st. Bakhmetyva, d. 2B, din. 216

Telefoane pentru comunicare:
+7 (473) 232-29-73

Belgorod, p. Maisky, st. Esenina, 11

Biroul din Belgorod
Belgorod, p. Maisky, st. Esenina, 11

Telefoane pentru comunicare:
8 800 234 33 52 (Apelul este gratuit în Rusia)

Lipetsk, st. Krylova d. 63A

Oficiul din Lipetsk
Lipetsk, st. Krylova d. 63A

Telefoane pentru comunicare:
8 800 234 33 52 (Apelul este gratuit în Rusia)

Sankt Petersburg, st. Trefolev, d. 2, pom. 20H

Biroul din St. Petersburg
Compania reprezentativă: BaltTreydInvest LLC
Sankt Petersburg, st. Trefolev, d. 2, pom. 20H

Telefoane pentru comunicare:
+7 (812) 303-90-67
+7 (921) 878-21-61
8 800 234 33 52 (Apelul este gratuit în Rusia)

Tambov, st. Octombrie, d. 11, din. 206/2

Biroul din Tambov
Tambov, st. Octombrie, d. 11, din. 206/2

Telefoane pentru comunicare:
8 800 234 33 52 (Apelul este gratuit în Rusia)

Moscova, st. Mareșalul Proshlyakova, d. 23

Biroul din Moscova
Moscova, st. Mareșalul Proshlyakova, d. 23

Telefoane pentru comunicare:
+7 (499) 385-36-77
8 800 234 33 52 (Apelul este gratuit în Rusia)

Produse și servicii

Informații utile

SELECTAȚI UN TIP DE PILOT

Piloții de șurub sunt grămezi, scufundați în pământ prin înșurubare. Recent, pilele de șuruburi au fost utilizate pe scară largă atât în ​​construcții de joasă construcție, cât și în construcția de diverse instalații industriale.
Domeniul de aplicare al pilonilor este destul de lat:
- gramada și baza șuruburilor pentru o baie, o tăietură, casa casei, casa de la un bar;
- corturi, chioscuri, docuri, parapete, poduri, diguri;
- șanțurile de șuruburi sunt, de asemenea, implicate în ridicarea unei fundații de grătar și pe o astfel de fundație este deja posibilă construirea unei case din cărămidă, case de silicat de gaze, case monolitice etc.
- pilon pentru instalații industriale (clădiri modulare, depozite, hangare);
- garduri, garduri;
- fundație pentru terenuri de joacă și facilități sportive;
- Piloții multipli (șanțuri de șuruburi) sunt, de asemenea, utilizați în mod activ la instalarea de semne rutiere, semne, semafoare, lampă.

În firma noastră puteți cumpăra șanțuri de șuruburi atât de lame, cât și de grămezi multipli (șanțuri de șuruburi) de diferite dimensiuni.
Baza noastră materială și tehnică permite instalarea șanțurilor de șurub cu ajutorul unor scule de mecanizare la scară mică și rotatoare pe utilaje grele (excavatoare, macarale cu tracțiune integrală).
Puteți comanda instalarea de pile de șuruburi sunând la linia telefonică gratuită 8-800-234-33-52.
În biroul nostru principal de la Voronej, ul. Bakhmetyeva, 2B, biroul 216, vă puteți familiariza cu mostre de șanțuri de șuruburi atât de lame cât și de multiturn (grămezi de șuruburi).

Acest site este informational si de referinta in natura si in nici un caz nu este o oferta publica. Contactați managerii companiei pentru prețuri și condiții de stoc.

Șuruburi Ø 108

Preț per articol: 1915 fre.

Diametrul unui trunchi este de 108 mm.
Grosimea cilindrului este de 4 mm.
Lățimea lamei 5 mm.
Lungimea este de la 1 m până la 12 m.
Materialul oțelului 3SP5
Încărcarea verticală pe grămadă la 6t.

Costul pilelor de șuruburi

Costul vârfului și a cheii pentru auto-înșurubare

Costul muncii

Puteți să comandați șuruburi Ø 108 prin telefon:

Plant: 8 (906) 652-4456

Bazele pentru orice tip de case și băi dintr-un jurnal și un bar
Fundatii pentru foisoare, sere, terase, spatii locative
Suporturi pentru garduri, scari, terase
Sprijin pentru acostarele mici
Încărcarea verticală pe grămadă la 6t.

Fundatii pentru case din caramida, vile
Bazele pentru case și băi dintr-un bar, un beton de gaz, un jurnal
Fundatii pentru garaje, cladiri industriale
Fundatii pentru stalpi de iluminat, stalpi de retea de contact
Încărcarea verticală pe grămadă la 10t.

Dimensiunile și caracteristicile piloților de șuruburi

Caracteristicile piloților cu șuruburi

Piloții de șuruburi au caracteristici diferite. Nu sunt atât de multe dintre ele: cele mai importante sunt lungimea, diametrul secțiunii și masa elementului. De asemenea, pentru aplicarea în construcții este important să se cunoască proprietățile materialului care servește ca materie primă pentru fabricarea unui anumit brand de piloți și un număr de parametri suplimentari.

Tehnologia utilizării șanțurilor în construcții are o istorie de câteva secole. În această perioadă, produsele și-au dovedit valoarea practică și au câștigat o utilizare pe scară largă pentru construcția de clădiri și structuri cu diferite caracteristici și scopuri.

Dimensiunile pilelor de șurub sunt foarte diverse, dar toate sunt proiectate pentru o valoare practică și o utilizare optimă în construcții.

Screw greutate, greutate și dimensiuni

Șanțurile de piulițe au greutate și dimensiuni, proiectate și aprobate strict în conformitate cu standardele de stat. Documentele de reglementare, la rândul lor, se bazează pe numeroase teste practice și examinări. În cursul unui astfel de proces în mai multe etape, a fost posibilă selectarea dimensiunilor optime în ceea ce privește caracteristicile lagărelor.

Dimensiunile șanțului

Tabelul de mai jos prezintă corespondența diametrelor și lungimea grămezii cu masa de lucru a elementului structural.

Diametrul șanțurilor de șurub este un parametru cheie atunci când este utilizat în construcții. Lungimea poate fi modificată printr-o simplă tăiere a tijei inițiale, dar diametrul este pus în proiect și, având în vedere acest lucru, se face în producție. Atunci când alegeți un tip de fundație pentru o structură viitoare, un arhitect trebuie să calculeze cu exactitate nu numai parametrii fundației, ci și dimensiunile și caracteristicile optime ale grămezilor.

Greutatea, dimensiunea, greutatea și alte caracteristici ale piloților de șuruburi

Luați în considerare pilele de șuruburi, ale căror dimensiuni și caracteristici joacă un rol important în formarea capacității de susținere a fundației. Se stabilește capacitatea medie de rulare pentru fiecare tip de piloți: de exemplu, un diametru de 76 mm asigură un suport fiabil pentru o încărcătură de 3 tone; un diametru de 108 mm mărește capacitatea de transport de până la 5-7 tone. Caracteristica de proiectare este că greutatea grămezii în sine nu afectează caracteristicile rulmentului viitoarei fundații.

Cea mai obișnuită lungime a pilonului este de 2,5 metri. Această valoare asigură fiabilitatea designului și calitatea bazei pentru orice tip de clădire. În general, pe piața construcțiilor moderne există grămezi cu o lungime de la 0,5 metri la 11,5. Deși majoritatea dintre ele sunt rareori utilizate în producție.

După cum sa menționat deja, greutatea șurubului de 108 mm este capabilă să asigure un suport suficient pentru încărcături de până la 7 tone. Prin urmare, concluzia - designul pilonului este cel mai bun exemplu de utilizare rațională a materialelor. Cu investiții minime și în urma proiectului, este posibil să se creeze structuri de înaltă rezistență și siguranță.

Șuruburi: dimensiunile cuplajului și sarcinile admise

Când organizați construcția, trebuie să abordați cu atenție evoluția proiectului - pentru a obține un rezultat excelent și pentru a reduce nu numai costurile și timpul de lucru, ci și riscul de deformare a structurii în timp.

Dimensiunile pilei oferă un anumit indicator al încărcăturii pe care o pot suporta. La calcularea piloților trebuie să cunoașteți toate elementele structurale și parametrii fiecărei părți a structurii. Arhitectul analizează materialele utilizate în construcții, structura clădirii, încărcătura pe fundație și multe altele. Numai după un calcul atent puteți determina cel mai bun tip de grămadă, fără a pierde bani și cu o putere suficientă.

Atunci când se calculează grămezi, se stabilește un anumit procent "pentru marja de siguranță" - acesta este obligatoriu și este descris în proiect.

Ce diametru de piloți să alegeți

Piloții cu șuruburi cu diametru mare garantează o rezistență ridicată, dar atunci când construiți o clădire mică, nu are sens să cheltuiți bani pe un potențial nerealizabil. Prin urmare, alegerea gropilor ar trebui să fie abordată cu atenție și să ia în considerare mai mulți factori.

 1. Proprietățile solului de la amplasament. Pentru a obține informații fiabile despre starea solului, înainte de elaborarea proiectului se efectuează un ansamblu de anchete geologice. După aceea, pe baza analizei testelor de laborator ale probelor de sol și a datelor proiectate ale structurii, ele se îndreaptă către selectarea unei grămezi.
 2. Parametrii terenului și pantei pe site.
 3. Caracteristicile fundației și ale părților sale individuale.

Stocurile de diametru

Atunci când se calculează lungimea grămezii, este important să se cunoască nivelul apei subterane. Dacă zona este mlaștină sau are sol liber, atunci adâncimea de așezare a grămezii este determinată astfel încât suportul să fie afectat de sol peste o anumită lungime a trunchiului - astfel se asigură poziția verticală a grămezii.

Fundația pe șanțuri

Puteți să cumpărați grămezi de șuruburi în Voronej și să comandați construcția unei fundații cu grămezi la prețuri foarte scăzute prin apelare. Fundația pe piloni de șuruburi servește mai mult de 100 de ani, perioada de instalare este de 1 zi și acest lucru a câștigat o mare cerere în rândul cumpărătorilor.

calculator

director

 • Diametru: 57-325 mm
 • Lungime: 1-13 m
 • Grosimea barei: standard
 • Material: CT20
 • Ogolovki: armat
 • Acoperire: poliuretan
 • Diametru: 57-159 mm
 • Lungime: 1-13 m
 • Grosimea barei: standard
 • Material: CT20
 • Ogolovki: armat
 • Acoperire: poliuretan
 • Diametru: 76-108 mm
 • Lungime: 1-10 m
 • Grosimea barei: 6-10 cm
 • Material: 30 XMA
 • Ogolovki: armat
 • Acoperire: poliuretan

Economisiți prețurile

Selectați diametrul necesar al pilei:

Selectați diametrul necesar al pilei:

* Specificați informații despre costul șanțurilor de șurub și serviciile lor de instalare.

Selectați diametrul necesar al pilei:

Harta regiunii

Domeniul de acoperire a șuruburilor

Alegeți tipul de clădire pe care este planificată instalarea fundației cu șuruburi.

Elemente de suprafață

Clădiri rezidențiale

Agenție pregătită

Reconstrucția Fundației

Instalații industriale

Obiecte arhitecturale mici

Stadiile de instalare a pilelor de șuruburi

Avantajele bazei șuruburilor

 • Timp de instalare - 1 zi
 • Mai profitabile cu 30-70% din multe decizii.
 • Șuruburi
 • Lucrăm cu soluri dificile
 • Instalare în orice moment al anului
 • Noi facem calitate, oferim o garanție!

Video despre șuruburi

Cumpărați șanțuri în Voronej

Construcția fundației a fost cunoscută omului timp de multe secole, iar materialele de fabricație au fost îmbunătățite în mod constant. Șanțuri pentru fundație - acestea sunt grămezi îngropați în sol, prin înșurubare. O descoperire în acest domeniu a făcut inventarea fundațiilor cu șaibă.

 • numărul de lame - una sau mai multe;
 • tip tip - turnat sau sudat;
 • grosimea metalului;
 • cantitatea de sarcini admise;
 • calitatea oțelului;
 • tip de acoperire anti-coroziune - polimer, epoxid, etc.


Șanțurile de șuruburi sunt folosite pentru a crea fundații pentru structuri ușoare din lemn. În funcție de categoria structurii pilonului, există diferite dimensiuni: SV89x250, SV108x300, SV133x350. Prima cifră este diametrul cilindrului în milimetri, iar al doilea este diametrul palelor elicei. Piloții cu un diametru al trunchiului de 76 mm sunt adecvați pentru a construi clădiri și garduri ușoare de grădină, 89 mm pentru garduri din caramida și arbori, 108 mm pentru case mici din lemn sau lemn, 133 mm pentru clădiri industriale grele din blocuri de beton.

 • instalare rapidă în orice moment al anului;
 • acestea pot fi instalate pe soluri în vrac și în apă;
 • posibilitate de construcție pe reliefuri dificile cu diferențe de înălțime de până la șapte metri;
 • excelentă rezistență la zăpada de iarnă a pământului;
 • cost redus;
 • buna mentenabilitate;
 • durată de viață îndelungată;
 • lipsa lucrărilor de terasament;
 • potrivite pentru extinderi și ancorări;
 • stabilitate seismică ridicată;
 • instalarea este posibilă atât manual, cât și prin utilizarea echipamentelor speciale;
 • indispensabile în construcția structurilor temporare.

Screw foundation în Voronej


Șinele din Voronej au fost cunoscute de ceva timp. Puteți cumpăra pile de șurub la una din fabricile de producție. Datorită creșterii popularității unor astfel de piloți, producția lor în masă este organizată pentru a reduce semnificativ prețul. Pentru instalarea de piloți închiria echipament special.

 • specificați lungimea structurii - de la 3 la 15 metri;
 • selectați tipul de clădire - garaj, baie, casă, foișor, cabine, extensie;
 • specificați numărul de etaje - de exemplu, o casă cu mansardă - este o etapă și jumătate;
 • selectați un material de construcție;
 • notați numărul acestor structuri;
 • specificați numărul de colțuri ale viitoarei structuri;
 • alegeți tipul de sol - nisip, argilă, turbă;
 • specificați înălțimea subsolului;
 • dacă este planificat să marchezi o sobă sau șemineu în casă;
 • faceți clic pe butonul de calculare;
 • programul vă va da răspunsul, câte piloți sunt necesare, lungimea și diametrul dorit.

Construcția fundației pe șanțuri la cheie


Dacă aveți nevoie de o fundație pe șanțuri, atunci ar trebui să contactați compania care o face rapid și eficient. Compania "Stalfundam" este implicată în fabricarea și instalarea de piloni la cheie în Voronej și în alte orașe.

 • producția proprie și controlul calității în toate etapele fabricării;
 • siguranța și ecologia piloților este confirmată de documentele relevante;
 • piloții sunt fabricați din metal de cea mai bună calitate, achiziționați de la cei mai buni producători autohtoni;
 • Are propria platformă de foraj bazată pe un buldoexcavator care este capabil
 • lucrează în locurile cele mai inaccesibile;
 • instalarea este posibilă într-o zi și în orice vreme;
 • există întotdeauna un număr mare de grămezi de mărimi diferite;
 • fără resturi la instalare.


O casă construită pe șuruburi de șurub nu va căuta, nu va cădea, nu va îngheța și nu va umezi, va fi caldă, deoarece se formează o pernă de aer între pământ și podea. Piloții sunt fabricați din materiale de foarte bună calitate, cu un strat rezistent la coroziune, nu ruginesc chiar în sol saturat și nu putrezesc până la o sută de ani.

Piloții de șurub sunt de diferite diametre:

 • Grosime diametru 57 mm - sarcină maximă 800 kg;
 • Grosime diametru 76 mm - sarcină maximă 3000 kg;
 • Grosimea piloților 89 mm - încărcare maximă de la 4 la 5 tone;
 • Grosimea 108 mm - sarcina maximă de la 5 la 9 tone;
 • Grosimea tijei 133 mm - sarcina maximă de la 9 la 14 tone;


Puteți să cumpărați grămezi de șuruburi în Voronej și să comandați construcția unei fundații cu grămezi la prețuri foarte scăzute prin apelare. Specificate pe site.