Categorie Montare

Ce este parterul

Adesea ei comandă construcția unei case cu un subsol sau subsol, fără să-și imagineze clar ce înseamnă subsolul și, de fapt, subsolul. Nu este nimic surprinzător în această privință, întrucât desemnarea acestor camere este aproximativ aceeași, nu înseamnă că subsolul este numit semi-subsol.

Consumul de ciment pe 1 cub de beton

Betonul este una dintre cele mai comune materiale din toate cele utilizate în construcții. Baza sa este piatra zdrobita sau pietris, iar ca mortar intaritor se foloseste un mortar de nisip ciment-nisip.

Măcinarea adecvată a măcinatului de beton

Înainte de a începe aplicarea stratului de acoperire pe podea, trebuie să vă asigurați că suprafața betonului este destul de plat. Înainte de aplicarea impregnării, îndepărtarea prafului și a lacurilor și a vopselelor, se efectuează șlefuirea betonului cu ajutorul unui șmirghel.

Prețurile pentru hârtii în vrac HSI: închiriere sau cumpărare?

În cazul în care înălțimea podelelor atinge valori mai mari de cinci metri, uneori până la douăzeci până la patruzeci de metri, se utilizează rafturi volumetrice pentru podele în montarea clădirilor monolitice de cofraje.

6 hectare - câte metri pătrați?

Înainte de a vă decide să cumpărați un teren, ar trebui să aflați toate nuanțele asociate cu acest subiect. Deci, ați cumpărat încă terenul aflat în posesia dvs. (pentru a construi o casă, a planta copaci și tufișuri), dar nu știți cum să aranjați toate acestea într-o zonă mică...

Piloți de ciment folosind tehnologia Jet Grouting

Esența tehnologiei:Există o distrugere și amestecare a solului cu un jet de înaltă presiune din suspensie de ciment emise sub presiune ridicată de la un monitor situat la capătul inferior al șnurului de foraj.

Www tise ru

Reprezentăm TISE Reamer. Grundul de fundație este destinat să lărgească călcâiul unei grămezi conform tehnologiei TISE.Tise 200 - este conceput pentru găurirea puțurilor cu diametrul de 200 mm.

Varietățile și principiile de funcționare ale mixerelor cu pompă de beton

Mixerul este unul dintre cele mai solicitate instrumente de pe șantier. Există mai multe soiuri (unealtă / mașină). Fiecare dintre ele este folosită pentru anumite lucrări, care îndeplinesc același obiectiv - de a produce / transport beton turnat.

Studiul geologic al solului sub fundație

Studiu de fundațieStudiul solului sub fundație este cheia succesului construcției și a forței clădirii, deoarece fundația este responsabilă pentru stabilitatea și durabilitatea clădirii.

Finisarea fundației și a sidingului de plintă

În climatul nostru dificil, fundația casei și fundația ei, care depășește solul - subsolul, este expusă influențelor distructive pe tot parcursul anului: înghețarea și din nou (neuniform) dezghețarea solului, apa dezghetată, chiar mai multă apă subterană insidioasă, diferența de temperatură zilnică nu este suficientă pentru a lista.

Soluții constructive pentru fundații libere, domeniul lor de aplicare

- Conform soluțiilor constructive, FMZ este împărțită în:· Fundații detașate:a) sub coloană (suport);b) sub perete (la sarcini mici)

Încălzirea fundațiilor de bandă puțin adâncă

Sistemul de încălzire MZLF.Inginerii constructori insistă ca izolarea fundațiilor de bandă puțin adâncă să fie realizată la momentul construcției. Izolarea termică de înaltă calitate reprezintă o protecție excelentă a subsolului și a pardoselilor de umezeală, precum și o garanție a aerului cald și a confortului în sezonul rece.

Utilizarea cofrajului permanent de beton din lemn

Atunci când alegeți materialele din care va fi construită casa, preferința este acordată mediului înconjurător și fiabil. Una dintre noile tendințe în acest domeniu a fost utilizarea cofrajului fix de beton din lemn.

Cofraje de închiriat

La începutul anilor 2000, Rusia a început să utilizeze suporturi telescopice în construcția de plafoane monolitice. Cofrajele, ca formă temporară, au fost folosite în construcții din cele mai vechi timpuri.