Ștuțuri metalice cu șuruburi

Oficiul central
Voroneț, st. Bakhmetyva, d. 2B, din. 216

Telefoane pentru comunicare:
+7 (473) 232-29-73

Belgorod, p. Maisky, st. Esenina, 11

Biroul din Belgorod
Belgorod, p. Maisky, st. Esenina, 11

Telefoane pentru comunicare:
8 800 234 33 52 (Apelul este gratuit în Rusia)

Lipetsk, st. Krylova d. 63A

Oficiul din Lipetsk
Lipetsk, st. Krylova d. 63A

Telefoane pentru comunicare:
8 800 234 33 52 (Apelul este gratuit în Rusia)

Sankt Petersburg, st. Trefolev, d. 2, pom. 20H

Biroul din St. Petersburg
Compania reprezentativă: BaltTreydInvest LLC
Sankt Petersburg, st. Trefolev, d. 2, pom. 20H

Telefoane pentru comunicare:
+7 (812) 303-90-67
+7 (921) 878-21-61
8 800 234 33 52 (Apelul este gratuit în Rusia)

Tambov, st. Octombrie, d. 11, din. 206/2

Biroul din Tambov
Tambov, st. Octombrie, d. 11, din. 206/2

Telefoane pentru comunicare:
8 800 234 33 52 (Apelul este gratuit în Rusia)

Moscova, st. Mareșalul Proshlyakova, d. 23

Biroul din Moscova
Moscova, st. Mareșalul Proshlyakova, d. 23

Telefoane pentru comunicare:
+7 (499) 385-36-77
8 800 234 33 52 (Apelul este gratuit în Rusia)

Produse și servicii

Informații utile

SELECTAȚI UN TIP DE PILOT

Piloții de șurub sunt grămezi, scufundați în pământ prin înșurubare. Recent, pilele de șuruburi au fost utilizate pe scară largă atât în ​​construcții de joasă construcție, cât și în construcția de diverse instalații industriale.
Domeniul de aplicare al pilonilor este destul de lat:
- gramada și baza șuruburilor pentru o baie, o tăietură, casa casei, casa de la un bar;
- corturi, chioscuri, docuri, parapete, poduri, diguri;
- șanțurile de șuruburi sunt, de asemenea, implicate în ridicarea unei fundații de grătar și pe o astfel de fundație este deja posibilă construirea unei case din cărămidă, case de silicat de gaze, case monolitice etc.
- pilon pentru instalații industriale (clădiri modulare, depozite, hangare);
- garduri, garduri;
- fundație pentru terenuri de joacă și facilități sportive;
- Piloții multipli (șanțuri de șuruburi) sunt, de asemenea, utilizați în mod activ la instalarea de semne rutiere, semne, semafoare, lampă.

În firma noastră puteți cumpăra șanțuri de șuruburi atât de lame, cât și de grămezi multipli (șanțuri de șuruburi) de diferite dimensiuni.
Baza noastră materială și tehnică permite instalarea șanțurilor de șurub cu ajutorul unor scule de mecanizare la scară mică și rotatoare pe utilaje grele (excavatoare, macarale cu tracțiune integrală).
Puteți comanda instalarea de pile de șuruburi sunând la linia telefonică gratuită 8-800-234-33-52.
În biroul nostru principal de la Voronej, ul. Bakhmetyeva, 2B, biroul 216, vă puteți familiariza cu mostre de șanțuri de șuruburi atât de lame cât și de multiturn (grămezi de șuruburi).

Acest site este informational si de referinta in natura si in nici un caz nu este o oferta publica. Contactați managerii companiei pentru prețuri și condiții de stoc.

Fundație pe piloți metalici

Piloții metalici sunt utilizați pentru fabricarea fundației pe soluri slabe, zone cu teren dificil, aproape și direct pe corpurile de apă. Aceste grămezi sunt de asemenea utilizate pe soluri dure, ceea ce reduce timpul de construcție al instalației și reduce volumul lucrărilor de terasament.

Fundația pe grămezi de metal este cea mai bună opțiune pentru construcția de structuri ușoare. Fundațiile cu utilizarea unor astfel de structuri sunt considerate extrem de eficiente, profitabile și, în același timp, de încredere. Ele sunt folosite în toate condițiile climatice. Principalul avantaj este că punctul lor de sprijin este pe o bază fiabilă și este situat sub nivelul de înghețare la sol.

Șuruburi

Ștuțuri metalice cu șuruburi

Bazele fundației pe șanțuri sunt utilizate în construcția de structuri pe soluri diferite. Cel mai adesea pe soluri slabe, în imediata apropiere a corpurilor de apă și pe soluri cu o suprafață neuniformă.

O astfel de fundație este o construcție relativ ieftină și este folosită în principal pentru construcția de clădiri și structuri ușoare. Astfel de construcții sunt o țeavă de metal groasă și benzi metalice sudate în partea inferioară sub forma unei spirale.

Avantajele piloților metalici:

 • Obiectul de pe șinele de șurub poate fi finalizat într-un timp mai scurt decât pe o bază de beton.
 • Poate fi folosit la ridicarea clădirilor pe soluri umede, în locuri cu umiditate ridicată și reliefuri dificile.
 • Volumul lucrărilor de terasament este redus și nu este necesar să se ajusteze parcela însăși.
 • Această fundație vă permite să lucrați în apropierea utilităților subterane, precum și în condiții de dezvoltare urbană densă.
 • După instalare, puteți trece imediat la construirea structurii.
 • Instalarea comunicațiilor inginerice se poate realiza simultan cu obiectul.
 • Pentru construcția clădirilor pe piloți metalici potrivite în orice moment al anului.
 • În unele cazuri, acestea pot fi refolosite.
 • Sub rezerva reparării.
 • Când este presat în sol, vibrațiile sunt eliminate.
 • Instalarea se poate face manual cu ajutorul a 2-3 persoane.

deficiențe

 • Atunci când este înșurubat în sol stâncos, stratul protector poate fi zgâriat, ceea ce va cauza coroziunea.
 • Nu este exclusă apariția coroziunii datorată prezenței curenților electrici neplăcuți în sol.
 • Cu auto-instalare, se pot produce deviații de la axa verticală.

cerere

Domeniul de acoperire a șuruburilor

 • Astfel de fundații sunt utilizate pentru construirea de mici clădiri joase pe soluri slabe, precum și pe soluri cu umiditate ridicată și pe terenuri neuniforme ale sitului.
 • Pe soluri solide, ele pot fi utilizate pentru construcția fundației pentru construcția de capital.
 • Pentru construcția structurilor de cadru.
 • Pentru construirea de structuri temporare: chioșcuri comerciale, pavilioane, atracții. Atunci când se transferă astfel de clădiri, grămada este ușor de deșurubat și reutilizată.
 • Când se construiesc garduri și se instalează panouri publicitare.
 • Folosit pentru fabricarea fundației în interiorul atelierelor existente, în apropierea structurilor arhitecturale de valoare istorică. În acest caz, ele exclud vibrațiile când astfel de grămezi sunt îngropați în pământ.
 • În timpul construcției de structuri hidraulice - poduri, acostare.
 • Consolidarea și repararea fundațiilor existente.
 • Utilizate ca ancore pentru întârzieri.
 • Pentru a întări solul înclinat.

Tipuri de piloni șuruburi

Luați în considerare principalele tipuri de grămezi care sunt utilizați în construcții

Shirokolopastnye

Șuruburi cu șuruburi mari

Structurile constau dintr-o țeavă de metal cu una sau mai multe lame până la o jumătate de rotație. Monoblocurile sunt folosite mai puțin frecvent, în special pentru structurile ușoare și pereții neamenajați ai clădirilor.

Multi-lama au crescut capacitatea de rulment, atât în ​​compresie cât și în extracție din sol. Datorită lățimii constante a lamelor situate pe piloți, capacitatea lor de a rezista la sarcini orizontale crește.

Acest tip de piloți metalici este utilizat pentru părțile principale ale clădirilor, de exemplu în construcția de case cu mai mult de două etaje, hangare înalte, garduri, pereți principali, sub clădiri situate pe terenuri înclinate și pentru fixarea solului pe versanți.

Ele sunt folosite în construcția de structuri, atât pe soluri slabe, cât și pe solide.

Când se utilizează pe soluri solide, condiția principală este absența pietruitelor în sol propriu, care poate deteriora stratul protector al țevii și va contribui la abaterea sa de la axa verticală. Acest lucru va reduce încărcarea verticală.

Uzkolopastnye

Șurub cu șurub galvanizat

Construcțiile sunt o țeavă groasă și o lamă cu mai multe ture. Lungimea bobinei spirituale poate ajunge până la 30% din lungimea țevii. Un astfel de număr de lame mici mărește capacitatea lor de rulment fără a mări diametrul.

Pentru solul obișnuit, partea inferioară a țevii este realizată sub forma unui capăt ascuțit, ceea ce îi permite să fie înșurubat cu o rezistență mai redusă la sol. Acest tip este utilizat pentru soluri foarte dure sau stonuri.

Pentru solurile cu îngheț sezonier sau permafrost, utilizați grămezi îngust, la capătul inferior al căruia se formează șanfren sau dinți. Această încheiere contribuie la o mai bună penetrare în pământ. Lama este realizată din benzi înguste de metal, sudate prin sudură la butoi.

Pentru ambele specii cel mai des folosite sunt cel puțin două lame.

Există opțiuni cu vârful turnat. Astfel de vârfuri sunt făcute la plante printr-o metodă de turnare și conectate la o grămadă prin sudare. Gloanțele fabricate la uzină sunt, de regulă, zincate, ceea ce le va prelungi durata de viață cu mai mult de 2 ori.

Instalarea de grămezi metalice

Șuruburi

Șanțurile de șurub sunt instalate în sol ca metodă mecanizată, atât manual. În mod mecanizat, înșurubați în soluri deosebit de dure sau cu o lungime a țevilor de piatră mai mare de 3,5 m.

Înșurubați manual conductele de balast până la 2,5 m. În acest fel, este posibilă aprofundarea țevii cu mai mult de 2,5 m, dar în același timp, cea de-a doua conductă trebuie să fie sudată pe partea răsuită și apoi adâncită manual. Acest lucru va necesita 3-4 persoane.

Mai intai trebuie sa faci o mica bucata si sa instalezi o gramada verticala strict verticala in ea. O conductă metalică lungă este utilizată ca o pârghie pentru strângere, care este atașată fie direct la capul de balansare cu un cablu, fie se pune un dispozitiv special pe cap.

Când se strânge, 1-2 persoane țin teava strâns în poziție verticală și doi oameni o rotesc cu o pârghie specială până la adâncimea de proiectare.

După ce piloții sunt răsuciți, vârfurile țevilor sunt tăiate la zero. Pentru a crește rezistența, țeavă este turnat cu mortar de ciment sau armat și turnat cu beton.

Dezavantajul tuburilor metalice este factorul de gravitație. Atunci când instalați grămezi cu un diametru mai mare de 10 cm și o lungime mai mare de 3 metri, veți avea nevoie de echipament pentru macarale. Utilizarea unor astfel de grămezi consumă o cantitate mare de metal și necesită tratamentul lor anti-coroziune.

Instalarea mecanică a pilonilor

Conform metodei de instalare, acestea sunt conduse. Aceasta este o tijă lungă cu un capăt inferior. Datorită complexității imersiunii în pământ, astfel de grămezi sunt cel mai des folosite în construcția de clădiri industriale.

Ele pot fi instalate prin presare în sol, precum și printr-o metodă mecanică șocantă. În cazul solurilor slabe, piloții metalici pot fi scufundați la o adâncime mai mare, extinzându-se prin sudură, deoarece sunt scufundați la marca inferioară. După instalarea coloanelor metalice, capacele cu găuri sau ancore sunt sudate pe vârfurile lor. Pilarea se realizează cu ajutorul unui canal sau a unei alte construcții metalice solide.

Adesea, pentru a da puterea suplimentară, se toarnă cu mortar de ciment sau beton. Cu țevi cu diametru mic folosiți mai multe bucăți de armătură cu nervuri, care este introdusă în conducta îngropată și umplută cu beton.

Atunci când se utilizează țevi metalice de diametru mare ca piloți, se pregătește un cadru de armare separat și se plasează în interiorul întregii țevi. După turnarea betonului cu astfel de piloți va deveni mai durabil și va spori semnificativ durata de viață a structurii, plasat pe o bază astfel de fundație.

Opțiuni pentru construcția fundației pe piloți metalici

După instalarea grămelor metalice pe marcajul orizontal zero, aceștia continuă conectarea vârfurilor. În funcție de modul în care sunt conectate grămada, bazele de fundație sunt împărțite în mai multe tipuri:

 • Cu ajutorul barelor din lemn. Acest tip de fundație este utilizat în construcția de case de mici dimensiuni. Pot fi case de țară și de grădină, diverse extensii ale unei clădiri care nu au nevoie de o fundație de capital. Pentru barele de fixare folosiți tetiere metalice cu găuri. Toate conductele de balast sunt conectate prin bare paralele.
 • Canalul de legătură este utilizat în construcția de clădiri mai mari, cu o încărcătură mare pe pământ. O astfel de legare se aplică la construirea de acostare, poduri și în locuri cu umiditate ridicată.
 • Pentru fundațiile cu turnare din beton armat, se pregătește un cadru de armare, se montează și se conectează cu vârfurile de-a lungul întregului perimetru și de-a lungul intersecțiilor pereților despărțitori din interior. După turnarea betonului, obțineți o singură bandă monolită din beton armat. O astfel de fundație este folosită pentru construcția de case din beton aerat, blocuri de pietriș, piatră de coajă, cărămizi, deoarece pereții unor astfel de structuri dau o sarcină semnificativă nu numai pe fundația piloților, ci și pe banda în sine.
 • Umplerea plăcii din beton armat este crearea unei singure structuri solide, care în cele din urmă asigură fiabilitatea suportului clădirii viitoare. Fundația cu turnarea plăcilor din beton armat va asigura fiabilitatea cu modificări rapide ale temperaturii, reprezintă o bază solidă pentru construcția sa pe soluri slabe.

Pentru a realiza o astfel de fundație în jurul perimetrului și în interiorul acestuia, este pregătit un cadru de armare, este conectat la partea superioară a coloanelor și este turnat cu beton. O astfel de construcție nu va permite ca nici o grămadă să se scufunde, deoarece placa funcționează împreună cu ei ca un întreg.

Aplicarea piloților metalici sub fundație

Fundațiile pe picior sunt o opțiune practică pentru construirea clădirilor pe soluri instabile, zone cu diferențe de înălțime, lângă rezervoare sau direct pe ele. Suporturile sunt folosite din diferite materiale, cu diferite modele. Piloții metalici în comparație cu analogii au un număr de avantaje: preț accesibil, rezistență la sarcini, costuri relativ scăzute ale forței de muncă în timpul instalării. Aveți posibilitatea să creați și să instalați astfel de suporturi fără a utiliza echipamente și tehnologii speciale, dar produsele trebuie să fie protejate de efectele factorilor externi agresivi: umiditatea, substanțele chimice. Pentru a face acest lucru, piloții sunt aplicați înveliș anti-coroziune.

Scopul piloților metalici

Piloții metalici sunt utilizați pe scară largă în construcția de clădiri de diferite tipuri în zone cu relief neuniform, pe diferite tipuri de sol. Acest lucru se datorează vitezei de construcție a fundației, disponibilitatea materialului, posibilitatea de a lucra independent.

Cel mai adesea, suporturile de fier sunt folosite în construcția bazelor pentru următoarele tipuri de structuri:

 • băi din lemn;
 • clădiri de uz casnic;
 • case de la un bar;
 • structuri de protecție a cadrelor;
 • garduri si porti, porti;
 • case ne-grele, proiectate pentru o viață scurtă;
 • corturi, foisoare pe malul rezervorului;
 • clădiri temporare: chioșcuri, pavilioane comerciale;
 • panouri publicitare;
 • poduri, ancorări și alte structuri hidraulice.
Piloți fundație în construcție de lemn

Sprijinul este de asemenea utilizat în caz de necesitate de întărire a terenurilor amplasate oblic. Ele sunt, de asemenea, folosite ca ancore, atunci când este necesar să se repare sau să se consolideze baza exploatată.

Piloții pot fi utilizați în construcția de fundații în apropierea unor situri arhitecturale importante, deoarece nu au vibrații distructive în timpul instalării lor. Aceste suporturi vă permit să construiți o fundație în cadrul atelierelor de lucru din fabrică.

În cazul în care solul în construcție este instabil, atunci structurile de joasă creștere și ușoare sunt construite pe suporturi metalice. Atunci când solul este suficient de dur, atunci este permisă ridicarea structurilor de capital pe ele.

Structura de susținere

Baza pilei este o țeavă de metal, diametrul acesteia variind de la 57 la 133 mm, iar grosimea peretelui este de 2,5-5 mm. Lungimea standard este cuprinsă între 50-1170 cm. Dacă este necesar, acesta este mărit prin sudarea cuplajelor speciale.

Un astfel de pol este conceput pentru a transfera și distribui în continuare sarcina din structură pe sol. Dacă este necesar, cavitatea interioară este umplută cu beton, ceea ce mărește semnificativ rezistența.

În timpul construcției, se folosesc suporturile solicitate de încărcăturile diametrului.

Sudate la țevi de lame, sau folosind tehnologia de turnare din fabrică, a lua pile șurub. Un suport este capabil să reziste la sarcini de la 1 tonă la 11. Aceasta este determinată de diametrul său, grosimea peretelui, calitatea utilizată pentru fabricarea metalelor, numărul și forma lamelor.

Suporturile metalice se termină pe suprafața vârfului. Acesta este conceput pentru a le fixa cu o bază de grilă.

Designul vârfului este o placă de metal (sau un fragment din profil), sudată la capătul superior al țevii. Există următoarele tipuri de ele:

 • perforate, concepute pentru îmbinări cu șuruburi (cu șurub) ale elementelor de fundație;
 • solid: acestea sunt sudate la părțile metalice ale bazei.

Capacul este întărit de jos, cu plăci suplimentare pentru a-și crește rezistența.

Suprafața exterioară a țevilor de balast este adesea acoperită cu compuși anti-coroziune pentru a proteja împotriva umidității. Aceste obiective sunt:

 • bituminoase sau polimeri;
 • Vopsele rezistente la umezeală.
Diagrama unui suport tipic metalic tubular

Șurubați produsele produse prin turnarea sau sudarea lamelor de pe țeavă. De asemenea, a fost utilizată o metodă combinată de fabricare. Simplitatea designului vă permite să le faceți acasă. Prelucrarea suplimentară a compușilor de impermeabilizare contribuie la prelungirea duratei de viață a întregii structuri construite.

Recomandări pentru selecție

Atunci când alegeți piloți pentru fundație ar trebui să acorde o atenție la calitatea lor. Depinde de fiabilitatea și durabilitatea clădirii. Recomandările în acest sens sunt următoarele:

 • conductele trebuie să fie fără sudură (din sudură), cu o grosime a peretelui de cel puțin 4 mm;
 • este mai bine să achiziționați produse cu un strat anti-coroziv;
 • dacă sunt selectate suporturi cu palete sudate, calitatea sudurilor trebuie să fie ridicată, astfel încât șurubul să reziste la sarcini grele.
Produse cu acoperire anti-coroziune

Din alegerea corectă a materialelor de lucru depinde de calitatea rezultatului. Ar trebui să se acorde prioritate producătorilor cunoscuți de produse bine-cunoscute. Acest lucru vă va proteja de achiziția de produse de calitate scăzută.

Clasificarea asistenței

Clasifică suporturile metalice prin diferite caracteristici. Deci, în conformitate cu metoda de instalare este împărțită în:

Produsele din casă pot fi realizate atât pentru înșurubare, cât și pentru înfundare.

Dimensiunile palelor sunt următoarele tipuri de suporturi pentru șuruburi:

Prin numărul de lame, primele sunt împărțite în următoarele tipuri:

Uneltele cu o singură lamă sunt utilizate în construcția structurilor ușoare.

Suporturile multi-lame au o rezistență sporită la sarcini orizontale. Ele sunt folosite pentru construirea mai multor etaje, în timp ce efectuați lucrări de construcție pe pante.

Șuruburile cu lame înguste sunt folosite pe soluri solide sau pietroase.

Sfaturi de la fabrică pot fi făcute prin turnare, forjare. Apoi sunt sudate pe conductă. Produsele sunt acoperite cu un strat de zinc, ceea ce sporește timpul de întreținere cu aproximativ 2 ori.

Pentru diferite tipuri de sol folosind pile de diferite modele. Piața modernă este saturată de produse speciale:

 • șuruburi multiple și multiple;
 • sprijină cu lame suplimentare în proiectare;
 • produse cu sistem de drenaj încorporat și materiale rezistente chimic.

Aceste opțiuni sunt costuri ridicate, folosind o tehnologie specială de instalare. Acest lucru le împiedică utilizarea în construcții individuale (private).

Piloții de antrenare și piloții de șuruburi sunt utilizați atât pe solurile mobile, cât și pe solurile solide stabile și solide. În acest din urmă caz, nu trebuie să existe pietre prețioase în acesta, pentru a nu deteriora stratul de protecție al suportului. Absența pietrelor facilitează procesul de instalare, accelerează-o. Suruburile în timpul instalării nu se deosebesc semnificativ de axa verticală.

Caracteristica produsului

Piloții metalici au o serie de avantaje și dezavantaje, care sunt prezentate în tabelul de mai jos.

Fundația tipului de grămadă este o construcție relativ ieftină. Această opțiune este cea mai potrivită ca bază pentru clădirile cu soluri slabe sau atunci când structura trebuie ridicată într-un timp scurt. Dar ar trebui să luați în considerare restricțiile privind greutatea clădirilor.

Bazându-se pe o pantă cu fundație piloți

Metoda de montare

Cu grămezi lucrează la o anumită tehnologie. Procesul implică oameni sau echipament. Instalarea în sine are loc în următoarea ordine:

 • în conformitate cu proiectul de la șantierul de construcții, se marchează cu suporturi locul de instalare a suporturilor principale și suplimentare;
 • găuriți găurile;
 • răstălmăciune sau ciocan în ele la adâncimea dorită;
 • verificați verticala țevii cu un plumb sau cu un nivel;
 • la înălțimea necesară a subsolului, nivelul excesului este tăiat;
 • turnați soluția de beton în interiorul țevilor;
 • montat prin sudarea capacului;
 • vopsiți cusăturile rezultate.
Proces de instalare cu control simultan al nivelului

Este mai bine să înșurubați șuruburile cu doi lucrători, astfel încât forța să fie distribuită uniform, nu există nicio denaturare. Nu puteți vărsa beton în țevi, dar puterea bazei va fi mai mică. Munca independentă vă permite să economisiți bani.

Efectuați mormane cu mâinile

Cele mai simple variante de grămezi metalice de șurub cu lungimea de până la 6 m pentru construcțiile ușoare pot fi realizate independent la domiciliu. Acestea pot fi folosite ca bază pentru băi, hale, garduri, case din lemn. Pentru muncă, veți avea nevoie de următoarele instrumente și materiale:

 • bulgară;
 • ciocan pentru ciocan;
 • muntele;
 • mașini de sudură, electrozi;
 • măsuță, cretă sau marker;
 • nivelul clădirii;
 • țevi cu diametrul de 60, 80 mm (acestea sunt selectate în funcție de valoarea de încărcare aproximativă);
 • tablă de oțel de 4 mm grosime.

Crearea unui produs de casă are loc în următoarea ordine:

 • o lamă cu un diametru de 122 mm este tăiată din oțel;
 • pune-l pe tub;
 • capătul ultimului șlefuitor este tăiat în festoane triunghiulare cu un număr de la 3 la 6, care este determinat de diametrul conductei;
 • cu un ciocan de sanie, ei se vor alătura într-un con, cu fierbere a îmbinărilor prin sudare;
 • piesa de prelucrat este sudată de vârf de la marginea interioară;
 • atunci lama este întinsă pentru a se monta, astfel încât să se afle complet într-o spirală pe conductă;
 • suda locul de contact prin sudare.

Muchia de tăiere a lamei este măcinată sub forma unei pene.

Calitatea produselor de casă depinde de priceperea sudorului. Șuruburile automate sunt mult mai ieftine decât analogii din fabrică, dar pierd în calitate. Acoperirea impermeabilă va crește durata de viață a materialului.

Opțiuni ale fundației

Tipuri de baze pe suport metalic

Când instalarea suporturilor este finalizată, încep să se conecteze vârfurile. Acest lucru se face în următoarele moduri:

 • conectați-vă cu grinzi de lemn;
 • realizează canalul de legare;
 • grile de beton armat de tip bandă sunt turnate;
 • creați o placă de beton monolit.

Alegerea modului de conectare a vârfurilor depinde de sarcina de proiectare. Plăcuța conectează toate suporturile într-un singur întreg, nu permite niciunuia dintre ele să se scufunde.

Caracteristicile pilelor de șurub și procesul de instalare a acestora sunt prezentate în videoclipul de mai jos.

Descrierea și aplicarea pilelor metalice cu șuruburi

Distribuția largă a fundațiilor metalice cu șuruburi se explică prin combinația reușită de materiale cu costuri reduse, costurile relativ scăzute ale forței de muncă și capacitatea mare de rulare a bazei în această tehnologie. În plus, instalarea de piloți necesită doar câteva ore de lucru, chiar și fără utilizarea unui echipament special.

Avantajele și dezavantajele suporturilor șuruburilor.

Cele mai importante sunt următoarele avantaje ale piloților metalici:

 • nu este necesară pregătirea amplasamentului pentru construcții;
 • lucrările de instalare pot fi efectuate în orice zonă climatică și în orice vreme;
 • costurile totale ale forței de muncă sunt de câteva ori mai mici decât în ​​cazul altor tipuri de fundații;
 • imediat după înșurubarea piloților, puteți continua construcția fără a aștepta ca fundația să se micșoreze;
 • șuruburile de șurub funcționează bine chiar și pe cele mai slabe soluri.

Cu toate acestea, în cursul proiectării este necesar să se ia în considerare un număr de puncte negative:

 • un câmp dens de pietre face fie imposibilă construirea unui subsol, fie creează o mulțime de probleme;
 • este imposibil să se realizeze construcții cu mai multe etaje din materiale de perete grele;
 • suprafețele cu o compoziție chimică agresivă reduc durata de viață datorită coroziunii rapide;
 • este necesară cercetarea geologiei la fața locului și elaborarea unui proiect individual al fundației. Soluții tipice sunt posibile numai pentru clădirile cu cel mai simplu design.

Domeniul de aplicare.

Cel mai adesea, pilonii din metal sunt utilizați pentru construcția unor astfel de clădiri, cum ar fi:

 • schelet-cadru sau case din lemn;
 • dependințe;
 • bai dintr-un copac.

În plus, acest tip de grămadă este folosit în construcția de porți swinging și garduri.

Design.

Elementul structural principal al pilonului este trunchiul său, care este o țeavă de metal cu o grosime a peretelui de 2,5 până la 5 mm. Scopul puțului de pilon este de a transfera și distribui sarcina din clădire la sol. În unele cazuri, pentru a crește rezistența suporturilor, cilindrul este umplut cu beton.

În construcția de carcase, trunchiurile metalice pot varia în diametru de la 57 la 133 mm. Cel mai mic diametru este potrivit doar pentru construirea de bariere luminoase. Garduri dintr-o pavilion profesionist de pardoseli la 76 mm. Suporturile cu șuruburi de 89 mm sunt potrivite pentru arbori, garduri sau garduri masive. Diametrele de 108 și 133 mm - cele mai frecvente în construcția de clădiri rezidențiale. Există, de asemenea, mostre cu diametre mari ale tulpinilor, dar ele sunt justificate din punct de vedere economic numai pentru liniile industriale.

Capacitatea de încărcare a grămezelor metalice cu vârf de șuruburi variază între 1 și 11 tone pe suport. Acest parametru este influențat nu numai de diametrul trunchiului și de grosimea pereților, ci și de forma și numărul de lame șurub.

Lungimile standard ale piloților pot varia de la 50 la 1170 cm. Când se construiesc case, se utilizează versiuni între 165 și 300 mm. Dacă este necesar, lungimea poate fi mărită prin sudarea cuplajelor.

Vârf cu lamele cu șurub.

Există trei tipuri de sfaturi.

Prima opțiune este utilizată pe soluri cu o capacitate foarte mare de rulare. Caracteristicile sale caracteristice sunt pasul mic al lamei cu șurub de o înălțime mică, precum și absența unui vârf conic. La înșurubarea unui astfel de suport, solul pătrunde în trunchi, unde este compactat prin frecare împotriva pereților metalici. Prin urmare, astfel de structuri nu necesită umplerea cilindrului cu beton.

În centru este vârful celor mai populare grămezi, potrivite pentru lucrul la aproape toate tipurile de sol. Are un diametru maxim de lame cu două rotiri de ordinul a 50 cm.

În stânga - grămadă pentru rulment slab și soluri puternice. O caracteristică distinctivă este palele elicoidale de câte o jumătate de bobine cu un diametru de 85 cm.

Capacul.

Capul de montaj servește la fixarea grămezii cu grilla de fundație. Din punct de vedere structural, aceasta este o placă metalică sau o secțiune profilată, sudată pe partea superioară a arborelui suport. În funcție de tipul și materialul de fabricare a legăturii de fundație, vârfurile pot fi solide (pentru sudură pe metal) sau perforate (pentru conectarea prin șurub).

Pentru a crește rezistența, partea inferioară a vârfului este întărită cu suporturi metalice suplimentare.

Hidroizolarea.

Prezența unui strat de impermeabilizare pe suprafața exterioară a puțului de pilon vă permite să prelungiți durata de viață a fundației la câteva decenii. Vopselele rezistente la umezeală și materialele polimerice sunt folosite ca hidroizolații.

Tehnologia de instalare.

Marcarea.

Atunci când aplicați marcaje pe pământ cu știfturi, ele determină locurile în care suporturile vor fi plasate. Fiecare punct trebuie să respecte documentația de proiectare și să fie amplasat în locurile de încărcare maximă (colțurile și îmbinările pereților). În spații mari în mijloc faceți structura suporturilor suplimentare.

Referință sonde de foraj.

Un orificiu de ghidare este forat la punctul marcat cu un burghiu manual sau mecanic. Ea va permite ca gramada să nu devieze chiar la începutul răsturnării.

Instalarea grămezii și alinierea verticală a acesteia.

Suportul este introdus în fântâna de referință, după care verticala sa este verificată. Acest lucru se face printr-o linie plumb sau constructor cu laser.

Înșurubați

Mormântul este înșurubat fie printr-o mașină specială, fie manual. În ultimul caz, resturile de metal sunt împinse în găurile din partea superioară a cilindrului și începe să se înșurubeze. Este mai bine să faceți acest lucru împreună, astfel încât efortul să fie distribuit uniform din toate părțile. A treia persoană va trebui să monitorizeze continuu axa verticală a suportului.

Tăiere.

După ce șuruburile ajung la o adâncime predeterminată și lamelele compactează pământul sub ele până la maxim, ele sunt tăiate la o înălțime predeterminată. Înălțimea este determinată de înălțimea dorită a fundației deasupra nivelului solului.

Marcarea înainte de tăiere se realizează printr-un nivel hidraulic sau un constructor cu laser, astfel încât rezultatul să fie un plan orizontal solid.

Umplerea cu beton.

Tronsoane de balustradă metalice umplute cu mortar de beton, mult mai durabile decât golurile. Soluția este preparată dintr-un amestec de ciment, nisip și apă. Umpleți cilindrul nu trebuie să fie prea rapid pentru a forma cavități de aer. În același timp, în același scop, este extrem de util să se realizeze o contracție vibrațională a soluției.

Instalați vârful.

Fixarea vârfului se face prin sudare. După finalizarea lucrărilor de sudură, scoateți scala și patați compușii care rezultă. Colorarea este necesară pentru protecția împotriva coroziunii.

Șanțurile de șuruburi vor economisi pe amenajarea terenului pentru casă și, în același timp, nu vor pierde în calitate. Economii suplimentare pot fi obținute dacă completați singur singur întregul ciclu de muncă.

Piloți metalici: selecție și instalare

Piloții metalici pentru construirea clădirilor au numeroase avantaje față de alte tipuri de suporturi de fundație, iar un dezavantaj semnificativ este amenințarea proceselor corozive, care sunt agravate dacă există apă subterană corozivă la locul de amplasare.

Tipuri și scopuri de piloți

Suporturile de pilă sunt folosite pentru a construi fundațiile clădirilor și structurilor, scopul cărora este de a crește capacitatea portantă a solurilor și de a transfera încărcăturile totale din greutatea clădirii, a mobilierului, a oamenilor și a structurilor de construcție către fundația solului.

Piloții de piloți se disting prin puterea, rigiditatea, instalarea simplă și rentabilitatea. Suporturile pentru șuruburi sunt supuse înlocuirii în cazul deteriorării accidentale, instalarea de elemente noi se face în sens pozitiv, în locurile necesare, după dezmembrarea celor care au devenit inutilizabili.

Se obișnuiește să se subdivizeze toate tipurile de structuri de grămadă pentru construcția fundațiilor în conformitate cu metodele utilizate pentru imersie, materialele de fabricație, forma, sarcina purtătoare.

Elemente de susținere metalică

Pentru construirea fundațiilor, se utilizează structuri din secțiuni laminate metalice, proiectul putând prevede construcția de suporturi pentru grinzi, canale sau conducte.

În unele cazuri, se folosesc elemente gramada de secțiune deschisă, ușor de realizat prin sudare, obținând suporturi din metal de orice lungime. În mod tipic, elementele de strângere ale profilului metalic sunt imersate în sol prin metoda de antrenare, folosind un ciocan convențional.

Industria produce elemente de grămadă speciale pentru construcția fundațiilor metalice, acestea sunt scufundate în sol prin metoda de înșurubare. Șanțurile metalice de șurub sunt utilizate pentru construirea fundațiilor pe soluri slabe, cu o capacitate redusă de rulare, în zone cu teren dificil și niveluri ridicate ale apei subterane.

Șanțuri de fier pentru șuruburi sunt utilizate în construcția de clădiri rezidențiale mici, băi, garaje, verande atașate și terase.

Instalarea suporturilor se realizează manual, 2-3 persoane cu anumite abilități de construcție se pot descurca destul de bine cu munca. Simultan cu imersarea elementelor de susținere în pământ este compactat, ceea ce permite creșterea capacității portante a bazei.

Dispozitiv de înșurubare cu șurub

Toate tipurile de elemente cu filet pentru fundații sunt o structură metalică realizată din țevi goale cu vârf ascuțit. La partea inferioară, lamelele cu șurub sunt sudate, ceea ce contribuie la imersarea elementelor de susținere în sol. Găurile sunt prevăzute de-a lungul părții superioare a piloților pentru o înșurubare mai confortabilă.

Pe parcursul asamblării, un dispozitiv special este trecut prin orificiile superioare, care, sub influența mișcărilor mecanice de rotație, facilitează imersarea rapidă în sol. Mișcările de rotație apar în sensul acelor de ceasornic, este strict interzisă desurubarea suporturilor în direcția opusă.

Imersiunea tuturor tipurilor de elemente de înșurubare trebuie făcută sub adâncimea de congelare a solului de cel puțin 1,5 metri, dacă este necesar, pilele cu șuruburi se pot construi cu ușurință până la lungimea dorită.

Toate tipurile de piloți cu șuruburi au o tijă tubulară, care, după terminarea șurubului, este tăiată la înălțimile necesare, după care se toarnă o soluție de beton în interiorul tijei, care servește la întărirea tijei piloților.

Uita-te la video, cum se face instalarea de stalpi de oțel cu propriile mâini.

După betonarea cavității interioare a elementelor de susținere, capacele speciale de capăt sunt sudate pe șanțurile șuruburilor, care servesc la protejarea elementelor de susținere de precipitații și pentru dispozitivul tehnologic al fundațiilor piloților.

Suport pentru înșurubare: avantaje și dezavantaje

Toate tipurile de pile metalice cu șuruburi au avantajele și dezavantajele lor. La început, există puține defecte, dar cea mai semnificativă dintre ele este susceptibilitatea metalului la procese corozive. Este deosebit de dificil să se utilizeze grămezi de metal în soluri umede; suporturile neprotejate atunci când sunt în contact cu umezeala sunt ușor acoperite cu rugina, agravată de apele subterane agresive sau chimice.

Piloții industriali de producție industrială au un strat de protecție, care este adesea deteriorat atunci când este înșurubat în substrat, în special în soluri cu un anumit procent de incluziuni ale rocilor. Pentru a proteja suprafața suporturilor șuruburilor din metal, merită efectuată o protecție suplimentară a piloților înainte de scufundări în pământ.

Unul dintre avantajele importante ale suporturilor metalice poate fi numit lipsa lucrărilor pregătitoare și a lucrărilor de împrăștiere a pământului, înainte de înșurubarea suporturilor, este pregătită doar o groapă mică pentru coordonarea mai exactă a grămelor.

Atunci când instalați clădirile atașate clădirilor existente, pilele cu șuruburi reprezintă o excelentă cale de ieșire atunci când se creează fundații în condiții de îngheț. Piloții sunt înșurubați în pământ fără a distruge fundațiile existente, oferind suport fiabil pentru o extindere a casei, verandelor, teraselor, chioscurilor și a altor structuri.

Practic, orice pământ, chiar și cel mai slab, înghețat și umplut cu apă, este potrivit pentru înșurubarea pilelor cu șuruburi, aceste suporturi nu sunt utilizate numai în soluri tari stâncoase. Capacitatea de transport a solurilor slabe și umede este foarte mare atunci când sunt scufundate în structurile de susținere a șuruburilor din metal, realizate din metal.

Elementele de susținere pentru fundații sunt utilizate la construirea fundațiilor pentru clădiri în apropierea tuturor utilităților, drumurilor. Fundamentele suporturilor șuruburilor sunt permise pentru a fi ridicate în orice moment al anului, aceste lucrări nu necesită întreruperi semnificative în timpul betonării cavităților adiacente.

Cum să alegeți suporturi de înaltă calitate pentru șuruburi

La utilizarea produselor de cea mai înaltă calitate, pot fi ridicate fundații de înaltă calitate și de încredere ale grămezilor cu șuruburi. Ce trebuie să acordați atenție atunci când achiziționați grămezi metalice pentru fundație:

 • Cerințe pentru țevi pentru toate tipurile de elemente de susținere cu șuruburi de bază - fără suduri, grosimea peretelui de 4 mm.
 • Acoperiri de protecție - sablare suprafețe exterioare ale conductelor cu acoperire ulterioară cu compuși anti-coroziune.
 • Grosimea metalului pentru lame - nu mai puțin de 5 mm.

Tipurile de grămezi de șuruburi utilizate pentru construirea fundațiilor sunt împărțite în turnate, sudate și combinate. Calitatea sudării ar trebui să fie cât mai mare posibil, altfel lamele nu vor putea suporta sarcini semnificative când sunt înșurubate în sol. Compușii de sudare necesită tratament suplimentar cu compuși speciali anti-coroziune.

Amplasarea detaliată a șanțurilor cu lamele de diferite tipuri

Șanțurile pentru șuruburi sunt țevi din metal, în interiorul cărora se află o bucată, la capătul căruia este sudată o lamă, care îndeplinește funcția unui burghiu. Un astfel de suport cu un vârf de șurub este responsabil pentru transferarea încărcăturii din casă, care este provocată de greutatea sa, la sol. Datorită structurii de ancorare caracteristice, elementul de fundație este fixat în siguranță în pământ și nu este împins în sus din cauza căderii atunci când solul îngheață.

destin

Această evoluție nu a fost întâmplătoare, deoarece toată lumea știe că pentru structurile ușoare, învârtirea de iarnă se transformă într-o problemă serioasă, mai ales când vine vorba de construirea unei case de lemn pe pământ apos și argilos. Chiar și adâncimea suportului de sub linia de congelare poate să nu ducă rezultatul dorit, deoarece greutatea mică a clădirii nu contracarează forțele semnificative de forță care acționează asupra segmentului inferior al bazei și este împinsă complet sau parțial. Și numai datorită dilatării, care este prevăzută cu șuruburi, cum ar fi șuruburile, este posibil să se evite astfel de probleme.

Un strat dens de sol păstrează ferm lama, iar știftul metalic rămâne în poziție. Aici nu vă puteți îngrijora de ruperea grămezii, deoarece caracteristicile de rezistență la tracțiune ale oțelului corespund la 330 - 600 MPa, în timp ce forțele de întindere nu depășesc 0,2 MPa.

Rulmenți tipici, diametrul și greutatea lor

Dimensiunile piloților și lungimea lor trebuie să corespundă categoriei de structură. Dimensiunile tipice ale suporturilor conice implicate în construcția privată au următorii parametri:

Prima valoare digitală indică diametrul părții tijei (mm), iar al doilea - diametrul lamei elicoidale. Pentru structurile cu o greutate redusă, la care pot fi atribuite gardurile și clădirile de grădină, se va potrivi un suport, diametrul căruia este egal cu 76 mm. Un gard cu stâlpi de cărămidă, extensii de cabane, structuri montate și arbori sunt instalate pe conuri, al căror diametru este de 89 mm. Pentru o casă de lemn de lemn și bușteni, precum și structuri de cadru, sunt potrivite tije de lame galvanizate cu o dimensiune ușor mai mare (108 mm). Ei bine, modelele cele mai puternice ale elementelor portante ale fundației (133 mm), care, cu mai mult decât să reziste la atacul unei cabane grele de jar și a construcției de blocuri de spumă, completează clasamentul nostru. Pentru a calcula cu exactitate dimensiunea coloanelor necesare cu un vârf, trebuie să știți cel puțin o greutate aproximativă a corului viitor.

Parametrii suporturilor utilizate frecvent

demnitate

Piloții de șuruburi sunt utilizați în mod activ în construcții private. O astfel de fundație cu un grillaj de beton sau fără ea este perfectă pentru construirea de clădiri de joasă creștere. Acesta poate rezista cu ușurință greutatea unei cărămizi mici sau a unei case din lemn, ancadramentele de beton spumos și construcțiile de case. Baza cu suport metalic este ușor de instalat, fiabilă și accesibilă. Dar cel mai important lucru este că structura poate fi montată pe motive dificile, cu o ușurare diferită în orice moment al anului și în orice vreme. Eficiența ecologică nu necesită tăierea vegetației, iar sub aceasta nu este necesară desfășurarea planificării verticale a sitului. Este demn de remarcat faptul că, în unele cazuri, pilonii sub fundație sunt soluția unică și de neînlocuit.

deficiențe

În pofida numeroaselor avantaje, astfel de suporturi au încă dezavantaje și, în primul rând, este o resursă mai mică decât elementele concrete ale unui scop similar. Acest dezavantaj este cauzat de faptul că suporturile metalice sunt supuse coroziunii, provocată de umiditatea solului. În plus, este adesea posibil să se întâlnească cu bunuri sincer de mică calitate, eliberate de un producător fără scrupule, și nimeni nu este asigurat împotriva acestuia. Economiile pe materiale, utilizarea de sudare, lipsa tratamentului anti-coroziune conduc la faptul că un astfel de element important de transport este distrus rapid.

Unul dintre defectele de proiectare

Durata de viață a țevilor va depinde în mod direct de gradul și grosimea metalului, gradul de prelucrare și compoziția agentului anticorosiv, calitatea sudurii în locurile de sudură, compoziția și saturația apei din sol. Alegeți un produs cu adevărat de înaltă calitate se poate ghida de documentele de însoțire:

 • certificate;
 • pașapoartele;
 • rapoarte de testare a producției.

Operarea incorectă, diametrul suportului ales greșit, greutatea de construcție calculată incorect sau erorile de instalare reduc durata de viață a produsului cu câțiva ani. De exemplu, utilizați simultan grămezi metalici ca suporturi și un conductor de împământare, dar în cazul unei rupturi anormale a conductorului neutru și a unei scurgeri de curent printr-un con de oțel, procesul de coroziune se va înmulți de mai multe ori, iar acest lucru va apărea în principal în zona de sudură. Dacă există substații de energie, reperele celulare, căile ferate și solul conțin o cantitate mare de umiditate în apropierea locului, în zona de cincizeci de metri, fundația cu șanțuri și șuruburi va fi expusă în mod constant la efecte dăunătoare (curenți nebuloși, fluctuații ale solului).

Tipuri de grămezi de lame

Șanțurile de șurub sunt de două tipuri: tip șurub galvanizat sudat și turnat, și sunt împărțite în funcție de metoda de integrare a vârfului.

Sfat sudat

În primul caz, avem de-a face cu o versiune economică realizată dintr-o țeavă și o lamă de șurub sudată. Adesea, aceste produse sunt de proastă calitate, deoarece acestea pot fi făcute cu ușurință într-o manieră artizanală, respectiv, iar prețul pentru ele este susceptibil de scăzut. Aceste tipuri de grămezi de șuruburi provoacă multe revizuiri nemulțumite, ceea ce nu este surprinzător, deoarece ele strică eco-fundația betonului și servesc puțin.

Cea mai mică eroare în timpul sudării lamei și a tubului va determina șanțul să devieze de la verticală în timpul șurubului în soluri dense. În cel mai rău caz, produsele cu lamă de tip șurub sunt rupte la cusătură de sudură. Bineînțeles, stabilitatea casei va fi ruptă și, mai devreme sau mai târziu, se va răsuci sau se va stoarce.

Cu o strângere manuală, veți simți în mod clar decalajul: purtătorul se va întoarce cu ușurință, dar nu va coborî la sol. Este mult mai periculos ca un suport de grad scăzut să se deformeze în timp într-un mod similar datorită ruginii sau deteriorării cusăturii. După decalajul dintre țeavă și vârf, întreaga încărcătură va fi transferată în mod inegal către grămezi vecini, ceea ce va duce la scăderea sub grilă, iar casa va deveni urgentă.

Dacă utilizați deja specimene ieftine cu un vârf sudat, atunci numai pentru montarea gardurilor și adăposturilor temporare.

Începând să construiți o casă, în beneficiul dvs., întrebați antreprenorul ce fel de suport, turnat sau sudat, pe care îl folosește în munca sa.

Vârf de presă

Vârfurile zincuite din oțel sunt realizate prin tehnologie specială din oțel de înaltă calitate, datorită căreia designul pilonului este solid. Corpul unor astfel de suporturi sunt țevi galvanizate cu vârf de oțel sudat. Elementele de lame de acest tip, ale căror diametre ale țevilor sunt egale cu 108 mm, lungimea este de 2,5 m, iar grosimea metalului corespunde la 4 mm, au o greutate de 35 kg, cu o capacitate de până la 6 tone. Vârfurile lor turnate solid au o grosime de bază de 13 mm (diametru 300 mm, spre deosebire de sudate - 5 mm) și se disting prin precizie geometrică. Piloții zincate din beton galvanizat pentru beton sunt mai scumpe decât cele sudate cu un sfert, ceea ce se explică prin fiabilitate sporită și indicatori de calitate mult mai buni.

Dacă doriți să alegeți un suport cu adevărat fiabil, acordați atenție produselor galvanizate turnate, ale căror cilindru este acoperit cu o compoziție polimerică. Aici, vârful nu trebuie tratat cu un material anticoroziv, deoarece, ca urmare a frecarii impotriva solului, polimerul se poate freca la baza metalica in timp ce este injectat, iar straturile de sol dens nu contin aproape nici un oxigen, astfel incat coroziunea poate fi usor ingrijorata de multi ani.

Piloții din oțel cu șurub de tip șurub, ranforsați cu un vârf turnat, sunt fiabili, se scufundă ușor și ușor în pământul cu pietre mici complexe, iar fundația ecologică, cu utilizarea lor, va servi ca suport durabil și de înaltă calitate pentru construcții de mai bine de un deceniu. Experții observă că, cu instalarea corespunzătoare și funcționarea corespunzătoare a fundației de beton, a cărui greutate se bazează pe conuri întărite, poate sta mai mult de un secol.

Cumpărați șanțuri galvanizate cu șurub de tip șurub cu vârfuri de turnare solidă, de asemenea, nu pierdeți vigilența, pentru că acum falsurile și căsătoria literalmente au inundat piața construcțiilor. Încălcarea procesului din fabrică, lipsa tratamentului termic, folosirea oțelului de calitate inferioară sau a diametrului neizolat al țevii va avea consecințe dezastruoase, așa că amintim din nou documentele care trebuie verificate, pentru că prin achiziționarea unui produs defect riscați multe, inclusiv sănătatea.

Chiar și o fundație ecologică bine înundată din beton nu va susține greutatea casei dacă suporturile sunt defecte. În nici un caz, nu ignora echipamentul special care controlează cuplul de forța de înșurubare și, de asemenea, faceți dureri după instalare pentru a testa șinele sub presiune în conformitate cu toate regulile cu respectarea tehnologiei.

În cele din urmă, aș dori să menționez grămada cu pereți groși, creată pe baza tubulaturii. Ele pot concura cu produsele turnate. Caracteristica calității lor este ridicată, ceea ce indică fiabilitatea și durabilitatea. Cilindrul unui astfel de suport are o grosime de până la 7,5 mm - țevi similare sunt utilizate pe scară largă în industria gazelor naturale, deoarece nu sunt absolut corozive și au o resursă imensă.

Tevi pentru instalatii industriale

Acum că am luat în considerare tipurile populare de șuruburi care servesc ca suport pentru beton, lungimea lor standard este cunoscută, greutatea pe care o pot suporta, rămâne să calculați numărul și să alegeți diametrul în conformitate cu construcția viitoare, după care puteți trece la construcție.

Șuruburi

Dispozitivul cu șuruburi este simplu. Elementul cu șurub special este sudat pe o conductă de oțel puternică. Astfel, grămada poate fi înșurubată și nu necesită o pregătire bună. Este important să rețineți că toate grămezile sunt acoperite cu un compus anti-coroziune, ceea ce le mărește semnificativ rezistența și durabilitatea.

În compania "gard și acoperiș" puteți cumpăra șanțuri pentru fundație la prețuri ieftine cu sau fără instalare. Piloții metalici cu șuruburi metalice reprezintă o soluție excelentă pentru o fundație fiabilă și în același timp o pilă ieftină.

Economisiți prețurile

Alegeri de legare

Metoda de instalare

Elementele de susținere pot fi instalate în două moduri.

Metoda manuală implică implicarea a trei lucrători care, cu ajutorul unei tije de fier inserate în găuri speciale, rotesc baza tijei în 180 de grade, trecând treptat în sol. Această metodă este utilizată atunci când este imposibil să se organizeze trecerea vehiculelor pe șantier. Avantajele metodei sunt că este mai ieftină decât mecanică, dar durează mai mult timp pentru a funcționa.

Cu instalarea mecanică, costul piloților este mai scump, dar viteza de lucru crește de câteva ori, ceea ce vă permite să finalizați întregul complex într-o singură zi. Șurubul este o tehnică specială datorită momentului de rotație. Aici nu vă puteți teama să răsuciți tija, iar adâncimea va fi menținută în parametrii doriți.

Etapa finală ar trebui să fie betonarea cavităților de țevi, ceea ce va oferi o rezistență suplimentară și durabilitate.

Structură cu șuruburi

Solurile complicate sunt foarte frecvente în regiunea Voronezh, iar în momentul de față cea mai bună soluție pentru construirea de structuri pe un astfel de sol este instalarea șanțurilor de șuruburi.

Fundația pe piloți cu șuruburi are o serie de avantaje incontestabile:

 • Piloții au un design unic, așa că își fac propria cale, atingând rapid și ușor nivelul necesar. Piloții sunt înșurubați manual în solul obișnuit, iar echipamentele speciale sunt folosite pe zone dificile (de exemplu, pe pământ pietros).
 • Timp minim de instalare. Piloții de șuruburi sunt înșurubați în doar 2-3 zile.
 • Nu este necesar să se efectueze lucrările pregătitoare. Aranjamentul fundației nu este necesar să se limpezească zona, să se echilibreze situl sau să se elimine straturile superioare ale solului.
 • Economisiți bani. Practica arată că aranjamentul SVF necesită costuri de numerar mult mai mici decât turnarea unei fundații de beton sau a plăcilor de fixare.
 • Clădirile construite pe baza unei fundații cu șuruburi sunt ridicate mai rapid și nu necesită protecție suplimentară împotriva umezelii provenite din sol (ape subterane, zăpadă topită, scurgere de ploaie etc.)

Promoții și reduceri

La comanda de la 30 de piloți - reducere de 10%! Sunați-ne!