Malaxor de beton, mixer manual sau manual - ceea ce este mai bine

Începând orice reparații sau lucrări de construcție cu utilizarea de mortar de ciment, oricare dintre noi se va gândi cum să accelereze și să le faciliteze. Bineînțeles, puteți să vă pregătiți amestecul într-un coș cu lopată, în mod vechi, dar de ce? La urma urmei, există un astfel de asistent ca un mixer electric de beton electric.

Ele vin în multe forme. Dar pentru lucrările unice, mixerele cu tobe manuale sau mixerele electrice de construcție sunt cele mai potrivite. Care este mai bine? Care sunt parametrii pentru alegerea acestui echipament? Aceste și alte întrebări vă vor găsi răspunsul în articol.

Malaxor de beton sau mixer?

Pentru a face o alegere, trebuie să decideți cu privire la volumul de lucru și la tipul de soluție de beton pregătită. Și, de asemenea, cu avantajele și dezavantajele fiecăruia dintre aceste mixere.

Faceți imediat o rezervare: mixerele de beton sub formă de rezervor electric nu vor fi luate în considerare aici. Cu toate acestea, este logic să cumpărați astfel de echipamente numai dacă astfel de lucrări sunt un tip de câștiguri. În caz contrar, prețul său nu va plăti.

Domeniul de aplicare și condițiile de muncă

Mixerul de beton manual câștigă mixerele în următoarele cazuri:

 • Atunci când domeniul de activitate este suficient de mare. De exemplu, turnarea zonelor orb, a fundațiilor coloană sau benzi, a căilor de grădină;
 • Când prepararea soluției ar trebui să continue continuu, astfel încât lotul deja pregătit și folosit să nu aibă timp să "apucă". În mixerele cu tobe, acest proces este mai rapid.

Dar mixerele vor fi mai convenabile de utilizat cu volume relativ mici. Și, de asemenea, atunci când lucrează în interior.

Fiți atenți. Ridicarea unui mixer beton voluminos la un etaj înalt și instalarea acestuia într-un spațiu închis nu este întotdeauna o sarcină.

Tip de soluție

Alegerea va depinde de soluția pe care trebuie să o faceți:

 • Amestecurile lichide în vrac și betoanele cu o fracțiune mare (piatră zdrobită, pietriș) sunt mai eficiente pentru gătit într-un malaxor de beton;
 • Viscos și plastic se amestecă mai bine mixer mixer manual. Astfel de amestecuri se lipesc de pereți și lamele de tambur și trebuie curățate după fiecare frământare. Și aceasta este o muncă destul de consumatoare de timp și consumatoare de timp.

Calcularea compoziției betonului

Pro și contra

Dezavantajele mixerelor cu tobe includ:

 • Dimensiuni și greutăți mari, inconveniente la transport;
 • Inconvenientele de a curăța tamburul de la lipirea soluției și de nevoia undeva de a scurge o cantitate mare de apă murdară. Acesta este un alt motiv pentru care încearcă să nu folosească în interior;
 • Necesitatea de a respecta normele privind capacitatea de încărcare. Instrucțiunea nu permite amestecarea atât a cantității prea mari, cât și a cantității mici de amestec, deoarece aceasta afectează calitatea soluției.

Avantajele au fost descrise mai sus: este viteza de a găti o cantitate destul de mare de amestec cu o umplutură mare.

Acest lucru poate fi important! Se poate lua în considerare un bonus și lipsa costurilor cu energia. Și dacă nu este furnizată energia electrică către șantier, atunci un mixer de beton manual devine singura modalitate posibilă de a crește eficiența muncii și de a reduce costurile forței de muncă.

Toate aceste deficiențe sunt lipsite de mixere de construcție. Ele sunt compacte, duza este ușor de spălat într-o cantitate mică de apă, poate fi frământată cu o cantitate mică de soluție, dacă este aproape suficientă.

Dar betonul cu fracțiuni mari și în cantități mari nu pot fi mestecați. Doar un instrument profesional foarte puternic se descurcă cu o astfel de muncă. Dar costa prea mult pentru ocazional sau pentru o singură dată.

Opțiunile de selecție a echipamentelor

Dacă ați decis anterior cu privire la ce echipament veți folosi, atunci va trebui să o alegeți numai pentru caracteristicile sale tehnice și caracteristicile de design. Cum să faceți acest lucru, citiți mai departe.

Malaxoare de beton cu acționare manuală

Aceste mașini sunt antrenate de forța musculară. Și în acest caz, este cheltuit mult mai puțin decât atunci când se amestecă betonul cu o lopată.

Din păcate, astăzi un mixer de beton manevrat manual este o raritate, nu este ușor să-l cumperi în magazin. Odată cu apariția mecanismelor cu un motor electric, acesta aproape că nu mai era în căutare.

Mulți meseriași fac însă acești mixere din materiale uzate cu mâinile lor, folosind butoaie vechi, baloane și alte recipiente metalice de volum adecvat. Aceste unități diferă una de alta nu numai în funcție de volum, ci și de principiul amestecării betonului.

Astfel, prin tipul de mixer de beton amestecat se întâmplă:

 • Gravitațional - când ingredientele sunt amestecate în timpul rotației tamburului, în interiorul căreia sunt fixate lamele fixe. Soluția se ridică pe lamele și apoi cade. 8-12 rotații sunt suficiente pentru amestecarea completă.
 • Forțată - când amestecul are loc datorită unui șurub care se rotește în interiorul tamburului.

Pentru referință. Mixerul manual pentru beton cu amestec forțat, nu este proiectat să funcționeze cu fracții mari, ci amestecă în mod ideal soluții de nisip.

La vânzare astăzi puteți găsi nu atât de multe mașini similare. În magazinele online, am reușit să găsesc doar două tipuri. Caracteristicile lor sunt prezentate în tabele și imaginile pe care le-ați văzut mai sus.

 • BRSG-100 (nu există nicio fotografie de înaltă calitate a acestei unități în rețea, dar se pare ca o mașină cu un dispozitiv electric în imaginea din galerie).

Mixere pentru beton în Voronezh

Proiectate pentru prepararea amestecurilor mobile de beton, a mortarului de var, a ipsosului și a altor mortare, precum și a componentelor uscate.

COMANDA - casa si gradina

Diametru: 140 mm; Lungime: 590 mm; Material: metal; Șurub: M14; Pentru masa lichidă: nu; Pentru masa fluidă: nu; Pentru o masă densă: există.

Mixerul de beton este destinat pentru prepararea mortarului, amestecurilor de beton, a mortarului de var și a ipsosului.

COMANDA - casa si gradina

Cilindru pentru alimentarea betonului, nu rotativ, transportat. Buncărul (cupă) este conceput pentru a deplasa și depozita temporar betonul pe șantierele de construcție

ZUBR ZMR-1350E-2 este un mixer de înaltă performanță cu un motor electric puternic de 1350 W. Cu aceasta, amestecați rapid și eficient aproape orice mortar și amestecuri, inclusiv cele grele. Avantajele modelului: cuplu mare; 2 duze de lucru cu posibilitate.

Cum se face un malaxor de beton: manual și electric, simplu și complex

Oricine a pus cel puțin un gard pe stalpi a avut o întrebare: cum să faci un mixer de beton cu propriile mâini? Este dureros plictisitor și obositor această afacere - pentru a împrăștia soluția într-o găleată sau în vagin. Și dacă trebuie să formați un șapă, atunci mâinile dvs. nu vor funcționa deloc: o soluție "uscată", foarte vâscoasă, va începe să se stabilească înainte de a fi "fixată" la uniformitatea dorită. Este scump să cumpărați o fabrică, mai ales dacă o construiți neregulat, nu este ieftină. Și închirierea va costa foarte mult: lucrările din beton nu vor continua timp de o oră sau două și trebuie să oferiți un depozit în suma costului total al celui nou.

Între timp, un mixer de beton făcut la domiciliu nu este mesajul lui Dumnezeu pentru dispozitiv, iar pentru lucrări mici, inclusiv turnarea fundației unei case de țară, este foarte posibil să o faci singur. Timpul petrecut cu interes va fi plătit prin accelerarea amestecurilor și îmbunătățirea calității lucrării în ansamblul său: următoarea porțiune a betonului finit va avea timp să se pregătească și va fi umplută înainte ca schimbările ireversibile să aibă loc în cel precedent, reducând puterea monolitului.

De ce nu foraj?

Aproape toată lumea a văzut cel puțin o dată cum soluția a fost frământată într-o găleată cu un burghiu cu un atașament de mixer. Se pare că aici este - soluția! A tras semănătoarea cu o clemă de amestec pe consola, și - știi, schimbă găleata din spatele găleții.

În primul rând, burghiul nu este proiectat pentru o muncă lungă și în acest mod nu va dura mult timp. Dar acesta nu este principalul obstacol. Oricine a amestecat soluția în acest fel știe: atunci când se amestecă, mașina trebuie să fie condusă înainte și înapoi și într-un cerc. În caz contrar, aruncând soluția, veți vedea noduri de nisip și aceasta este o căsătorie inacceptabilă. Prin urmare, frământarea mecanică forțată într-o găleată fixă ​​nu este aplicabilă nici în condiții industriale - mecanismul pentru mutarea mixerului este complicat, scump și nesigur.

Cum se amestecă betoanele

Deoarece vorbim despre metodele de amestecare, nu interferează cu înțelegerea modului în care mixerul de beton funcționează. Și pentru o înțelegere completă a viitorului va fi, de asemenea, util.

Practic, există patru moduri de amestecare a mortarului de ciment-nisip:

 1. gravitate;
 2. mecanic forțat;
 3. vibrator forțat;
 4. combinate gravitațional-mecanice.

În timpul amestecării gravitaționale, rezervorul cu componentele soluției se rotește, soluția se înfilează și în același timp se amestecă. Nu există nici un fel de frământat un volum mare, calitatea betonului finit este doar satisfăcătoare, astfel încât această metodă nu este utilizată în industrie. Dar pentru tine, poți să faci rapid și ușor un mixer de beton destul de decent, vezi mai jos.

Când se amestecă vibrator, cada rămâne staționară, iar amestecătorul mixer amestecă undele de compresie în masa amestecului inițial, care amestecă și condensează foarte bine soluția. Dezavantajul acestei metode este consumul mare de energie: pentru 20 litri de soluție este necesară o propulsie a unui vibrator de 1,3 kW. Însă calitatea betonului este excepțională, prin urmare amestecurile de vibrații sunt folosite pentru structuri deosebit de importante: baraje hidroelectrice etc. În acest caz, din motive de economisire a energiei, soluția amestecată anterior este turnată în cofraje și "ajustată" cu vibratoarele deja existente. Dar puteți face și tu un mic mixer vibrator, iar acest lucru va fi discutat mai târziu.

Frământarea mecanică forțată nu se aplică în forma sa pură; de ce - se spune mai sus. În majoritatea covârșitoare a cazurilor, amestecarea mecanică este combinată cu amestecarea gravitațională: într-o cavitate orizontală sau înclinată, mixerul se rotește sau cada se rotește cu proeminențe în interior. Este foarte posibil să faceți un mixer de beton de acest tip independent și este mult mai rapid și mai ușor decât pare la prima vedere. Desenele, dacă este necesar, vă stau la dispoziție aici și aici ne uităm la principiile de funcționare și caracteristici ale diferitelor modele.

Nu este mai ușor

Cel mai simplu mixer de beton manual

Uitați-vă la imagine. Acesta este cel mai simplu mixer de beton gravitațional. Chiar și o soluție uscată poate fi amestecată în ea pe un șapă: axa țevii va tăia soluția în timpul manipulării, astfel că în această mașină are loc o amestecare obligatorie. Și acest lucru poate fi simplificat și mai ieftin până la punctul în care un maestru mediu de amatori, care are cunoștințe de bază privind sudarea, poate face unul în doar un an și jumătate sau două ore.

Nu este nevoie să faceți o cutie de lapte destul de scumpă: o evaporare neetanică va face. Rulați fistula sau spărturați și fixați capacul astfel: în mânerul capacului treceți o bucată de țeavă sau doar un băț și trageți bine cada de la mânere cu o frânghie sau un cablu de cauciuc gros; va fi zdruncinat pentru a asigura încărcăturile pe portbagajul superior al mașinii.

Nu sunt, de asemenea, necesare trunchiuri pentru atașarea cilindrului pe axă: sudarea este pur și simplu sudată, iar pentru aluminiu o pereche de piese adecvate de metal este sudată pe axă - o bară, benzi de 6-8 mm grosime și fixați cada cu șuruburi. Și fără cuplaje din bucăți de țeavă, să nu mai vorbim de cele care poartă, puteți face fără ea: am tăiat caneluri în formă de U în rafturile ramei, axa în ele va pur și simplu să mintă. Se va roti cu scârțâie și șchiopătare, dar va frământa în mod corespunzător.

Dezavantajul unui astfel de mixer este unul: este destul de greu să se întoarcă, iar lotul durează de la 5 la 15 minute. în funcție de vâscozitatea soluției. Dar productivitatea muncii în comparație cu o găleată și o lopată crește nu mai puțin de trei ori, iar calitatea betonului pentru auto-construcție, un simplu mixer de beton manual, dă destul de acceptabil.

Forța forțată: piese și componente

Construcția corespunzătoare a unui mixer de beton de casă

Proiectul descris mai sus vă permite să alegeți rapid și cu o calitate acceptabilă fundația pentru o casă de țară sau o șopron. Dacă începeți să construiți mai mult o clădire, veți avea nevoie de un mixer de beton forțat. Ele sunt, de asemenea, disponibile pentru auto-producție, există modele mai simple și mai complicate. Luați în considerare mai întâi nodurile individuale.

Cada

Un tub cilindric pentru un agitator mecanic sau combinat nu este, în general, bun. Soluția din colțuri nu se amestecă în mod corespunzător, sau trebuie să vă rotiți pentru o perioadă lungă de timp, tensionând sau consumând energie electrică. Excepția este un malaxor de beton cu o găleată orizontală și cu malaxoare de rotație, descrise mai jos.

Cilindrul din butoi, cel mai accesibil, trebuie rotunjit puțin: tăiat prin sudură și digerat într-un "ou" sau "pere", așa cum se arată în figură. Pentru porțiuni mici de soluție, se obține o găleată excelentă din două bazine; galvanizat sau emailat - toate la fel. Dacă agitatorul este aplicat ocazional, vor fi aplicate și materiale plastice, fixate în jurul jgheabului cu un jgheab curbat, cu bandă metalică strânsă cu un șurub. Partea de jos a unuia dintre coxae este tăiată și o astfel de cavitate poate fi înclinată: este imposibil să se aranjeze o descărcare laterală.

Este necesar să se întărească gâtul cuvei înclinate, cu descărcarea în partea de sus, în orice caz, cu o bară transversală; Mai bine - doi, sudați înțelepți.

conduce

Uneltele cu inel utilizate în agitatoare fabricate de fabrică sunt costisitoare și nu le puteți face singuri: aveți nevoie de echipament special. Pentru o înlocuire completă, sunt necesare următoarele părți:

 • Flywheel de la motorul de automobile, va potrivi vechi de la orice masina.
 • Aparatul de îndoire (pe care starterul este conectat la volant) din același loc.
 • Centura de roți din aceeași mașină.

Cum arată acest ansamblu de antrenare este prezentat în figura din dreapta. Axa, pe care se rotește volantul și galeata, intră în extremitatea radicală în cuplajul cu rulmenți nr. 208 situat în interiorul butucului.

Aceasta este o opțiune; al doilea este de a suda butucul la volant, și la butuc pentru a atașa găleată la partea de jos a găleată. În acest caz, cuplajul lagărului este atașat la volant și este necesară oa doua cuplare pentru a întări gâtul tubului. Când se încarcă cupa înclinată cu descărcarea de sus, soluția va ajunge întotdeauna pe rulmentul ambreiajului superior, deci această soluție este justificată numai cu o găleată orizontală cu descărcare laterală și fundul orb.

Dacă există o cutie de viteze mecanică cu raportul de transmisie dorit, este excelent - conectați-l doar la axă. Pentru o cavitate înclinată, este preferabilă o cutie de viteze directă; pentru cea orizontală - unghiulară, dar aici lucrarea stăpânului se teme, vedeți-vă cum va fi mai convenabil pentru dvs.

Viteza de rotație a tubului este de 30-50 rpm. La viteze mai mari, soluția va începe să pulverizeze și, la o rată mai mică, se va amesteca prost. Pentru a asigura viteza dorită, trenul de transmisie este opțional suplimentat cu o curea de transmisie, așa cum se arată în aceeași figură.

Puterea motorului este luată din calculul de 20 W / l pentru o cilindru înclinat, 15 W / l pentru o rotație orizontală și 12 W / l pentru o cada staționară și un mixer care se rotește pe o axă. Puterea indicată este minimă; mare, desigur, nu doare. Volumul se referă la volumul soluției de vâscozitate obișnuită și nu la întregul volum al cadei. Aceasta înseamnă că, dacă aveți motor de 1,2 kW, atunci într-o găleată de 200 de litri de butoi puteți încărca numai 60 de litri de soluție obișnuită și 45 de litri de uscat pe șapă. Prin urmare, atunci când alegeți un vas pentru o cada, nu este necesar să urmăriți după volum, trebuie mai întâi să decideți cu privire la motor și să mergeți de la el.

mixer

Designul mixerului pentru un mixer de casă nu contează. Designul său este important pentru mixerele industriale cu volum mare. Dar locația contează.

În mixerele de uz casnic, mai ales cu un butoi din cilindru, mixerul este mai bine de sudat pe axă: încărcările alternante pe un vas cu pereți subțiri nu vor beneficia de durabilitatea acestuia. Excepție - în toate, cu excepția complexității fabricării, un mixer excelent de pieptene.

Constructii de mixere de beton acasa

Simplu mecanic

Malaxor de beton de tip deschis

Un simplu mixer de beton cu agitare mecanică forțată este prezentat în figură. Avantajul său în comparație și descris mai sus este un volum mai mare. Unitatea nu este neapărat electrică; acesta poate fi manual. Descărcarea - înclinarea laterală a cadrului.

Principalul dezavantaj este obișnuit pentru agitatoare cu o cilindru cilindric: amestecare neimportantă în colțuri. Al doilea dezavantaj este pulverizarea soluției cu o viteză mai mare de 35 / min. Acesta poate fi eliminat prin sudarea părții tăiate a cilindrului în loc după asamblarea amestecătorului și tăierea trapei în el.

Durata amestecării soluției uzuale - 5 minute; uscat - 12 min.

Video: mixer mortar orizontal din cilindru

Combinate orizontale cu pieptene

Mixer Beton Mixer

Acest mixer poate fi manual sau electric. Există două avantaje și foarte importante: o omogenitate ridicată și, prin urmare, calitatea betonului și rapiditatea frământării. Un astfel de mixer de beton cu propriile sale mâini din cilindru oferă betoane de o calitate excelentă, nu inferioare celor mai bune modele industriale, iar viteza de amestecare nu este determinată de timp, ci de numărul de rotații: de 3-4 ori, iar soluția este gata.

Dezavantajul este unul: complexitatea designului. Chiar manualul este format din mai multe duzini de piese. Elemente, nu piese. O atenție deosebită în fabricație necesită o descărcare a hayonului: buclele de card, blocurile și sigiliile pentru aceasta trebuie să fie foarte puternice și fiabile. Cu toate acestea, în cazurile în care este necesară efectuarea unui volum semnificativ de muncă în perioade limitate în locuri care nu sunt furnizate cu putere, este probabil o opțiune indispensabilă. Malaxoarele de beton de acest tip sunt produse de industrie.

Malaxor de construcții cu găleată înclinată

"Real Electric"

Mixerul de beton electric de cel mai des intalnit design, cel mai adesea copiat de meșteri amatori, nu necesita explicatii speciale. Planul său este prezentat în figură. Sunt descrise structuri diferite în detaliu, iar desenele detaliate sunt de asemenea ușor accesibile, prin urmare vom da doar câteva explicații:

 • Fundul și gâtul tubului trebuie armate cu piese sudate.
 • Este mai bine să faceți cupa să se rotească cu axa: acest lucru complică designul cadrului, însă elimină nevoia de etanșare a arborelui în partea inferioară a tubului, motiv pentru care mixerele de uz casnic servesc adesea o perioadă scurtă de timp.
 • Cel mai bun mixer pentru un astfel de mixer - tip de cadru, sudat pe axă.

Video: 180 de litri de "mixer electric"

vibrație

Mulți meșteri meșteri care au un perforator de 1-1,3 kW cu un manual forțat (care nu necesită presiune a corpului de lucru la perete), comutând pe mecanismul de percuție, au încercat să facă mixere de beton vibratoare, dar cel mai adesea proiectul a eșuat.

Erorile tipice sunt următoarele:

Vibrații Concrete Mixer Design

 1. Alegerea greșită a cadă. Trebuie să fie rotundă, destul de înaltă și nu foarte largă: distanța optimă de la marginile vibratorului la pereți este aproximativ egală cu raza sa.
 2. Flat vibrator. Vibratoarele de pe o foaie de metal nu vor exciti în soluția sistemul necesar de valuri interne. Profilul vibratorului trebuie să corespundă cel puțin la cel prezentat în figură. Un bun vibrator este obținut din două plăci sau farfurioare asamblate; de preferință metal.
 3. Vibrator prea mare. Diametrul vibratorului este de 15-20 cm / kW. Asta înseamnă că un prefator de 1,3 kW va trage vibratorul din plăci la 25 cm. Mai larg, chiar dacă se pare că se mișcă cu ochiul, nu "scuture" soluția.
 4. Poziționarea incorectă a vibratorului. Vibratorul trebuie să fie amplasat de-a lungul axei tubului la o distanță de aproximativ diametrul său de la fund. Nivelul soluției de deasupra vibratorului ar trebui să fie, de asemenea, aproximativ egal cu diametrul său.

În aceste condiții, calitatea soluției este excelentă. Controlați durata lotului - pe suprafața soluției. Ea a încetat să mai bea și să se amestece și au existat valuri goa - soluția este gata. Cu un ciment sau un nisip bun, este posibil să nu puteți ajunge acolo. În acest caz, minim 10 minute.

concluzie

Nu este greu să faci un mixer de beton cu mâinile tale și viteza de lucru crește chiar și cu cel mai simplu mixer. Și, bineînțeles, este mai plăcut să beți un ceai de la un termos în timp ce frământați, decât să suprasolicitați cu o lopată. Nu este un pescăruș sau un termos - nu este absolut recomandat: calitatea muncii scade catastrofal cu cea mai avansată tehnologie.

Proporția betonului în găleți pentru mixere de beton

Fiecare mortar din care sunt produse ulterior elementele de construcție este fabricat conform unei rețete speciale, respectând raportul tuturor componentelor. Cu toate acestea, nu oricine dorește să construiască o structură de susținere are un dispozitiv special de măsurare. Prin urmare, puteți utiliza o metodă dovedită de mult timp pentru a determina proporția betonului din găleți pentru mixerele de beton.

Componente ale mortarului de ciment

Parametrii de calitate ai materialelor de construcție și durata de viață a viitoarei structuri au un impact direct nu numai asupra proporției corecte a proporțiilor de produse, ci și asupra selecției lor corecte. Înainte de a începe să lucrați, ar trebui să examinați ce reprezintă o anumită marcă de beton, trăsăturile tehnice ale componentelor constituente.

Amestec de ciment

Ciment - elementul principal al materialelor de construcții. Ea are un impact direct asupra intervalului de timp alocat solidificării produsului și puterii întregii structuri, din care va fi ridicată clădirea. Piața reprezintă o gamă largă de lianți cu o varietate de serii și caracteristici. Cea mai bună opțiune este cimentul Portland, care asigură aderența maximă a substanțelor.

Numărul de serie al cimentului este considerat o caracteristică de identificare care determină tipul de lucrări de construcție pentru care este destinat. Marcajul este indicat de simbolul "M", iar calculul se face printr-un factor de măsurare - kg / cm3. Desemnarea dezvăluie capacitățile de rezistență ale produsului.

Pentru a nu face o greșeală într-o decizie economică sau de calitate, ar trebui să studiem ce serie este cea mai potrivită pentru lucrările individuale de construcție (a se vedea mai jos).

nisip

Nisip - unul dintre elementele principale, care oferă o rețetă pentru amestec. Experții recomandă utilizarea de cuarț purificat sau nisip de râu cu o fracție de 1,2-3,5 mm. Este foarte important ca componenta să nu conțină impurități din lut, deoarece acestea reduc în mod semnificativ coeficientul de rezistență al materialului de construcție.

Înainte de începerea lucrului, nisipul este cernut printr-o sită cu celule mici pentru a garanta eliminarea incluziunilor terților.

piatra sparta

Piatra sparta - o umplutura de mare calibru, care confera consistenta proprietatilor de inalta rezistenta. Pentru structurile gospodărești, ar trebui să alegeți un bob cu diametrul de 10-20 mm. Elementele mai mari sunt utilizate în domenii industriale.

Structura betonului destinat construcțiilor individuale include apă. Trebuie să fie curată fără aditivi grași și chimici.

Pentru amestecare în scopuri casnice, aceștia practică apă de ploaie sau apă separată. La construcția la scară industrială - purificată.

VIDEO: Cum se face betonul: proporția betonului în găleți

Exemple de clase de ciment pentru anumite tipuri de lucrări

Cimentul M400, M300, 500 este recomandat pentru montarea peretelui lagărului. Dacă este necesar să se ridice partițiile convenționale, se utilizează adesea M300. Dar dacă aveți nevoie pentru a construi o clădire de dimensiuni mici, de exemplu, un foișor, hambar, verandă, atunci este mai bine să acordați preferință mărcii M200.

Proporții pentru grade de beton. M200, M250, M300 sunt cel mai adesea folosite pentru fundații.

Valoarea digitală a etichetei înseamnă cât de multă masă poate conține 1 cm² suprafață. M200 - 200 kg, M300 - 300 kg, etc.

Proporțiile de beton pentru fundație

Pentru a crea o fundație, cu construcția ulterioară a unei construcții ușoare - un garaj fără mansardă, o cameră de bucătărie de vară, se utilizează M200. Dacă doriți să creați o fundație care să ofere sarcini grele, este mai bine să alegeți M400-500.

Zona orb

Zona orb va îndeplini cu regularitate funcțiile dorite, dacă aplicăm un amestec de ciment din seriile M50 și M150. Aceste suprafețe nu sunt proiectate pentru sarcini grele, astfel încât pentru a le crea, va fi suficient să se utilizeze elemente de construcție cu proprietăți de rezistență reduse. Cu toate acestea, nu se poate spune despre etajele în care este selectată o anumită marcă care corespunde caracteristicilor operaționale ale pardoselii.

ghips

Tencuiala prezintă calitățile sale pozitive numai în cazul în care grosimea include cimentul M300, 400.

remarcă

Nu este nevoie să achiziționați ciment în volume mari, dacă nu este planificat să îl consumați în decurs de o lună. După 30 de zile, produsul își pierde indicatorii de rezistență. După două luni, pierderea pune -10%, jumătate de an -50%, un an mai târziu materialele de construcție sunt în general considerate nepotrivite pentru utilizare.

Cel mai rău lucru pentru beton este cimentul în formă brută și nu ar trebui să economisiți prea mult și să cumpărați ciment neetichetat, învechit sau scump.

Atunci când se utilizează loturi diferite pentru a crea m300 beton, merită să știți că raportul de etichetare este mai mare, cu atât mai mică trebuie adăugată cantitatea de liant. În mod proporțional, toate rapoartele componentelor se schimbă.

Reguli pentru calcularea proporțiilor

Proporțiile pentru beton, indiferent de modificare, sunt calculate de unitatea de măsură - kg. În absența capacității de măsurare a fiecărui tip de soluție componentă, este necesar să se respecte raportul corect al proporțiilor componente ale betonului în găleți pentru mixerul de beton. Având în vedere factorul pe care fiecare are o capacitate de dimensiuni diferite, dăm un exemplu de formulare a părților relative la proporția soluției.

 • "C" - o anumită parte a varului de ciment;
 • "P" - nisip;
 • "Sh" - pietriș;
 • "B / C" - o parte a apei în raport cu mortarul de ciment.

Cu ajutorul acestor indicatori, puteți calcula cu ușurință cantitatea de lichid necesară pentru soluție. De exemplu, pentru o parte dintr-o pastă de ciment egală cu 10 kg, cu V / C = 0,5, sunt necesari 5 litri de fluid.

Dacă se utilizează umpluturi umede, cantitatea de lichid trebuie redusă, altfel excesul de apă din var va duce la o deteriorare a calității materialelor de construcție.

Care este raportul dintre componentele care trebuie respectate pentru prepararea produselor pentru construcții:

marcare

Raportul dintre componente, pe baza marcajului de ciment

Malaxor de beton, mixer manual sau manual - ceea ce este mai bine

Începând orice reparații sau lucrări de construcție cu utilizarea de mortar de ciment, oricare dintre noi se va gândi cum să accelereze și să le faciliteze. Bineînțeles, puteți să vă pregătiți amestecul într-un coș cu lopată, în mod vechi, dar de ce? La urma urmei, există un astfel de asistent ca un mixer electric de beton electric.

Ele vin în multe forme. Dar pentru lucrările unice, mixerele cu tobe manuale sau mixerele electrice de construcție sunt cele mai potrivite. Care este mai bine? Care sunt parametrii pentru alegerea acestui echipament? Aceste și alte întrebări vă vor găsi răspunsul în articol.

Malaxor de beton sau mixer?

Pentru a face o alegere, trebuie să decideți cu privire la volumul de lucru și la tipul de soluție de beton pregătită. Și, de asemenea, cu avantajele și dezavantajele fiecăruia dintre aceste mixere.

Faceți imediat o rezervare: mixerele de beton sub formă de rezervor electric nu vor fi luate în considerare aici. Cu toate acestea, este logic să cumpărați astfel de echipamente numai dacă astfel de lucrări sunt un tip de câștiguri. În caz contrar, prețul său nu va plăti.

Domeniul de aplicare și condițiile de muncă

Mixerul de beton manual câștigă mixerele în următoarele cazuri:

 • Atunci când domeniul de activitate este suficient de mare. De exemplu, turnarea zonelor orb, a fundațiilor coloană sau benzi, a căilor de grădină;
 • Când prepararea soluției ar trebui să continue continuu, astfel încât lotul deja pregătit și folosit să nu aibă timp să "apucă". În mixerele cu tobe, acest proces este mai rapid.

Dar mixerele vor fi mai convenabile de utilizat cu volume relativ mici. Și, de asemenea, atunci când lucrează în interior.

Fiți atenți. Ridicarea unui mixer beton voluminos la un etaj înalt și instalarea acestuia într-un spațiu închis nu este întotdeauna o sarcină.

Tip de soluție

Alegerea va depinde de soluția pe care trebuie să o faceți:

 • Amestecurile lichide în vrac și betoanele cu o fracțiune mare (piatră zdrobită, pietriș) sunt mai eficiente pentru gătit într-un malaxor de beton;
 • Viscos și plastic se amestecă mai bine mixer mixer manual. Astfel de amestecuri se lipesc de pereți și lamele de tambur și trebuie curățate după fiecare frământare. Și aceasta este o muncă destul de consumatoare de timp și consumatoare de timp.

Calcularea compoziției betonului

Pro și contra

Dezavantajele mixerelor cu tobe includ:

 • Dimensiuni și greutăți mari, inconveniente la transport;
 • Inconvenientele de a curăța tamburul de la lipirea soluției și de nevoia undeva de a scurge o cantitate mare de apă murdară. Acesta este un alt motiv pentru care încearcă să nu folosească în interior;
 • Necesitatea de a respecta normele privind capacitatea de încărcare. Instrucțiunea nu permite amestecarea atât a cantității prea mari, cât și a cantității mici de amestec, deoarece aceasta afectează calitatea soluției.

Avantajele au fost descrise mai sus: este viteza de a găti o cantitate destul de mare de amestec cu o umplutură mare.

Acest lucru poate fi important! Se poate lua în considerare un bonus și lipsa costurilor cu energia. Și dacă nu este furnizată energia electrică către șantier, atunci un mixer de beton manual devine singura modalitate posibilă de a crește eficiența muncii și de a reduce costurile forței de muncă.

Toate aceste deficiențe sunt lipsite de mixere de construcție. Ele sunt compacte, duza este ușor de spălat într-o cantitate mică de apă, poate fi frământată cu o cantitate mică de soluție, dacă este aproape suficientă.

Dar betonul cu fracțiuni mari și în cantități mari nu pot fi mestecați. Doar un instrument profesional foarte puternic se descurcă cu o astfel de muncă. Dar costa prea mult pentru ocazional sau pentru o singură dată.

Opțiunile de selecție a echipamentelor

Dacă ați decis anterior cu privire la ce echipament veți folosi, atunci va trebui să o alegeți numai pentru caracteristicile sale tehnice și caracteristicile de design. Cum să faceți acest lucru, citiți mai departe.

Malaxoare de beton cu acționare manuală

Aceste mașini sunt antrenate de forța musculară. Și în acest caz, este cheltuit mult mai puțin decât atunci când se amestecă betonul cu o lopată.

Din păcate, astăzi un mixer de beton manevrat manual este o raritate, nu este ușor să-l cumperi în magazin. Odată cu apariția mecanismelor cu un motor electric, acesta aproape că nu mai era în căutare.

Mulți meseriași fac însă acești mixere din materiale uzate cu mâinile lor, folosind butoaie vechi, baloane și alte recipiente metalice de volum adecvat. Aceste unități diferă una de alta nu numai în funcție de volum, ci și de principiul amestecării betonului.

Astfel, prin tipul de mixer de beton amestecat se întâmplă:

 • Gravitațional - când ingredientele sunt amestecate în timpul rotației tamburului, în interiorul căreia sunt fixate lamele fixe. Soluția se ridică pe lamele și apoi cade. 8-12 rotații sunt suficiente pentru amestecarea completă.
 • Forțată - când amestecul are loc datorită unui șurub care se rotește în interiorul tamburului.

Pentru referință. Mixerul manual pentru beton cu amestec forțat, nu este proiectat să funcționeze cu fracții mari, ci amestecă în mod ideal soluții de nisip.

La vânzare astăzi puteți găsi nu atât de multe mașini similare. În magazinele online, am reușit să găsesc doar două tipuri. Caracteristicile lor sunt prezentate în tabele și imaginile pe care le-ați văzut mai sus.

 • BRSG-100 (nu există nicio fotografie de înaltă calitate a acestei unități în rețea, dar se pare ca o mașină cu un dispozitiv electric în imaginea din galerie).

Fă-o singur

Cu un buget limitat, achiziționarea de echipamente care vor fi necesare doar pentru o singură construcție nu este profitabilă. Dacă, totuși, firmele care oferă instrumente de închiriere nu au deschis încă o ușă, au făcut un mixer de beton cu mâinile lor ar fi o modalitate foarte bună de a salva! Dacă vă apropiați cu grijă de dispozitivul de casă, acesta va dura mai mult de un an.

Tipuri de mixere de beton

După studierea mecanismului de funcționare a mixerelor de beton și a caracteristicilor acestora, va fi posibilă alegerea unui design adecvat pentru nevoile unei construcții particulare. La urma urmei, de ce complici munca ta dacă reușești să faci un dispozitiv mecanic simplu?

Pe de altă parte, încărcarea mixerului de beton la capacitate, nu va fi posibilă finalizarea turnării fundației mai repede - aceasta va duce la o supraîncărcare banală a motorului și la eșecul său timpuriu.

Mecanice sau electrice?

Alegerea designului viitorului "asistent", ar trebui să determinați imediat modul în care funcționează:

 • agitatoare mecanice de beton - acționate prin acționare manuală, atunci când se amestecă cantități mari de beton, poarta trebuie să fie răsucite împreună;
 • mixere electrice de beton - lucrul la rețea, dar conectarea motorului necesită o bună cunoaștere a mecanicii.

În cazul în care mai mulți oameni puternici și rezistenți sunt implicați în șantierul de construcții, se poate face cu un mixer de beton manual. Ingredientele amestecului sunt încărcate simultan sau alternativ. Singurele neplăceri - desenele cu un butoi mobil, mai degrabă decât un arbore intern, nu permit adăugarea de apă în timpul procesului de amestecare. Baril trebuie oprit, deschideți trapa și umpleți-o cu apă. Trapa se închide și se amestecă din nou.

Amestecatoarele electrice de beton vă permit să frămați volume mari de beton în cel mai scurt timp posibil, dar o persoană face o treabă excelentă. Trebuie avut în vedere faptul că motoarele de mare putere necesită o rețea trifazată, prin urmare, atunci când alegeți volumul rezervorului, este necesar să calculați în avans puterea motorului. Dacă numai linia 220V este conectată la curte, soluțiile grele vor fi uitate.

Forțată, gravitațională sau vibrațională?

Designul său va depinde de principiul funcționării mixerului de beton:

 • forajele cu acțiune forțată se disting printr-un container fix în care se rotesc paletele montate pe ax;
 • agregatele de beton gravitaționale amestecă betonul datorită rotației rezervorului însuși, în care lamele sunt fixate rigid pe pereți;
 • Vibratoarele de beton nu se pot lăuda cu productivitate ridicată, dar oferă un amestec de înaltă calitate și omogen fără bule.

În același timp, acțiunea gravitațională și forțată a unui mixer de beton poate fi atât mecanică, cât și electrică. Singura diferență este că un malaxor mecanic cu acțiune forțată are o axă orizontală, iar cel electric poate avea și unul vertical.

Pentru fabricarea lor va avea nevoie de un recipient metalic. Opțiunea cea mai elementară este un butoi metalic cu pereți groși de 2,5 mm.

Vibrații mixere de beton construite la domiciliu sunt disponibile pentru fiecare proprietar de pumn. Și deși este imposibil să umpleți fundația cu ajutorul lor, este foarte posibil să faceți o podea de umplutură în baie sau să amestecați soluția pentru plăci. În același timp, construcția este mai ușoară decât oricând și nu necesită participarea directă la om. Deci, chiar și o femeie se poate ocupa de lucru.

Volumul mixerului de beton

Un criteriu important de selecție este capacitatea viitorului mixer beton. De exemplu, pentru umplerea fundației, este necesară o capacitate minimă de 200 de litri. Trebuie avut în vedere faptul că amestecul finit va fi cu 15-25% mai mic - în funcție de capacitatea încărcăturii.

Manual, un astfel de volum de beton poate fi frământat, deși este destul de dificil - mâna va fi obosită.

Dispozitivul auto-produs are o lipsă esențială - mixarea dumpingului este adesea făcută în întregime. Prin urmare, este mai bine să vă preocupați în avans cu o roabă de capacitate adecvată. Dacă există posibilitatea de a crea un mecanism de resetare parțială, este mai bine să nu faceți timp să îl creați. Acest lucru va simplifica în mod semnificativ funcționarea mixerelor de beton electrice spațioase și vă va permite să lucrați împreună, încărcând două mașini.

Desene și dispozitive de mixere simple de beton

Dacă volumul de construcție este mic, se poate face cu mixere simple de beton, a căror creare nu necesită costuri serioase de muncă și de numerar.

Pulverizator de vibrații

Prezența amestecătorului de duze este necesară pentru orice lucrare de construcție. Dar pentru a păstra burghiul în timp ce acesta se găsește în găleată este greu și timpul este irosit. În prezența unui puncher cu includerea manuală a unui mecanism de percuție, puteți face rapid un mixer vibrator de beton:

 1. Necesită un pumn cu o capacitate de 1-1,3 kW. Mai puțin puternic va fi ineficient.
 2. Vibratorul este fabricat - partea principală care acționează în mixerul de beton. Un vibrator realizat incorect pur și simplu nu frământă betonul. Forma sa ar trebui să semene cu o lentilă biconvexă - marginile plane și un mijloc convex. De exemplu, pot fi pliate și plăci metalice fixe. Diametrul discului este calculat de la 20 cm la 1 kW. Pentru un pumn de 1,3 kW, veți avea nevoie de un vibrator cu un diametru de 25 cm.
 3. Este selectat recipientul rotund. Distanța dintre pereții săi și vibratorul trebuie să fie egală cu raza sa. Deci, pentru un vibrator cu diametrul de 25 cm aveți nevoie de un rezervor cu un diametru de 50 cm.
 4. Bratul pentru puncher este stabilit. Poziția vibratorului este calculată astfel încât distanța față de fund este egală cu diametrul său, în acest exemplu este de 25 cm. Cantitatea de soluție de deasupra vibratorului trebuie să fie aceeași.

Pregătirea soluției în timpul funcționării unui astfel de mixer de beton este determinată de absența bulelor în creștere și de formarea de mici valuri pe suprafață. În cazul în care cimentul sau nisipul sunt substandard, soluția nu poate forma valuri. Apoi, amestecul este gata atunci când se oprește amestecarea și burgul.

Malaxor de beton cu acționare manuală din cilindru

Dacă fabricarea a 98 de litri de beton la un moment dat nu este suficientă, puteți face un mixer manual de beton de doi litri.

Veți avea nevoie de un butoi metalic de două sute de litri, o țeavă de metal cu un diametru de 2-3 cm, flanșe, o mașină bulgărească și o mașină de sudat:

 1. În butoi se taie gaura de încărcare și două găuri opuse pentru țeavă, care va fi axa. Axa poate fi filetat atât prin centrul cilindrului, cât și în diagonală. În al doilea caz, amestecul va fi amestecat mai bine.

 • Din interiorul cilindrului sunt lipite 2-3 perechi de lame, astfel încât amestecul să nu se lipească de pereți și să se amestece mai bine. Lamele trebuie să treacă de-a lungul întregului butoi, dar nu se potrivesc aproape de pereți - în caz contrar, soluția se va acumula constant în cusături.

 • Țeava este filetată, capetele sale sunt sudate și fixate cu flanșe.
 • Se realizează rackul pentru mixerul de beton. Înălțimea sa ar trebui să fie de așa natură încât să fie convenabil să se încarce ingredientele amestecului fără a se ridica prea înalt, dar și pentru a nu fi necesar să se interfereze, îndoind peste trei decese. Pe suporturile de sub axă trebuie să faceți încuietori, ceea ce va permite osiei să se rotească liber. Poate fi folosit ca un tub tubular cu diametru mai mare și rulmenți.

 • Este necesar să se asigure o bază largă, puternică și stabilă care să lege picioarele suporturilor. Acest lucru va împiedica mixerul să se rătăcească în acest proces.
 • Pârghiile sunt sudate pe axă. Nu uitați că ele ar trebui să fie situate opus unul față de celălalt. Cu cât este mai lungă pârghia - cu atât este mai ușor să mutați cilindrul. Dar prea mult timp o pârghie nu este convenabilă la locul de muncă, deci trebuie să rămânem la mijlocul de aur.

 • Capacul trapei de încărcare trebuie să se închidă bine - astfel încât amestecul să nu se scurgă. Puteți tăia un capac mai mare din același butoi și adeziv pe perimetru cu cauciuc gros. Și puteți utiliza piesa din același butoi, rămânând de la tăierea găurii de încărcare. Pentru a face acest lucru, sudați simplu banda metalică de centimetru de-a lungul muchiei și sigilați-o cu cauciuc.
 • Proiectoare similare și mixere deschise. Numai în loc de un butoi în mișcare se rotesc lamele, care sunt, de asemenea, conduse de efortul uman. Pentru fabricarea sa veți avea nevoie de cilindrul în sine și de țevi de secțiune transversală rotundă și dreptunghiulară. Cilindrul este așezat pe partea sa, vârful fiind tăiat de pe el. Este mai bine să lași cât mai multe butoaie posibil - ca să frămân mai concret.

  Pe fiecare parte se taie găuri pentru un arbore. Dar, spre deosebire de mixerul de beton gravitațional, lamele sunt sudate pe arborele propriu-zis. Puteți utiliza orice piese, chiar lamele de la combina!

  Amestecul este, de asemenea, descărcat prin răsturnarea întregului butoi.

  Asemenea mixere de beton reprezintă o opțiune foarte bugetară, dar necesită participarea constantă a doi lucrători. Dacă trebuie să lucrați singur, aveți nevoie de un dispozitiv cu un motor electric. De exemplu, o variantă de tip deschis poate fi îmbunătățită rapid prin conectarea unui motor la acesta.

  Baterii de beton "din fabrică" cu acționare electrică

  Lipsind abilitățile de încredere ale unui sudor, este mai bine să nu încercați să repetați modelele fabricilor de mixere de beton. Dar cu un vecin experimentat, puteți face o tehnică excelentă din aproape nimic! În același timp, un astfel de mixer beton va dura mai mult de 10 ani, ajutând la construirea întregii așezări dacha.

  Amestecător de beton din beton de uz casnic fabricat din fier vechi

  Ar trebui să determine imediat volumul mixerelor de beton.

  După aceea, va trebui să călătoriți până la punctele de reciclare și demolare în căutarea detaliilor necesare:

  • plăci metalice cu o grosime de 2,5 mm pentru pereți și 5 mm pentru fundul pere;
  • volantul de la mașină, de exemplu, de la "Volga" sau MAZ, hub și Bendix - pentru mecanismul de rotație a părului;
  • lagăre pentru prăjirea perelor (puteți obține cu sistemul de conducte la țevi, lubrifiând abundent cheia);
  • țevi metalice de secțiune pătrată și de diferite diametre - pentru bază, scaun și roata pivotantă.

  Când toate materialele sunt colectate, puteți trece direct la fabricarea mixerelor de beton:

  1. Ghidat de schemă sau desen pentru un pere al volumului dorit, detaliile sunt desenate pe o foaie groasă de hârtie și transferate pe foi de metal.

 • Elementele corpului sunt îndoite și sudate împreună. Oțelul de îndoit poate fi un ciocan, chiar dacă piesele individuale nu se împletesc perfect, când se sugerează împreună, acestea iau forma dorită.

 • În timp ce pere nu este sudat împreună, un mecanism de rotație este atașat la partea sa inferioară, tăiat din oțel de 5 mm. Este de dorit să îl îndepărtați - este mai ușor să transportați mixerul pliabil.

 • Bucățile de pere sunt fierte împreună. În primul rând, părțile centrale și inferioare sunt combinate. În acest scop, marginile jantei centrale sunt incizate și îndoite spre interior pentru a limita ieșirea părții inferioare. Partea superioară este introdusă prin partea superioară în janta centrală și este apăsată în jos cu ajutorul unui ciocan de sanie. Atunci când muchiile sunt aliniate, ele pot fi sudate.

 • Partea superioară a părului se încadrează în centru, marginile jantei centrale sunt de asemenea tăiate și îndoite spre interior. Cu ajutorul unui dispozitiv de extragere a unghiilor, partea superioară este "scosă" deasupra opritorului și, de asemenea, sudată.
 • Lamele sunt sudate pe partea interioară a perelor, favorizând amestecarea amestecului. Pentru ca soluția să nu se acumuleze în cusături, lamele sunt atașate la o distanță scurtă de pereți.
 • Puteți începe fabricarea scaunului, ceea ce asigură răsturnarea perelor. Datorită greutății mari a unui recipient gol, trebuie să aveți grijă de fiabilitatea și durabilitatea ridicată a cadrului.
 • De asemenea, este mai bine să faceți greutatea patului - va fi dificil să îl mutați, dar un baril încărcat de 200 de litri care împiedică betonul nu se va agita și se va scutura.

 • Mecanismul de basculare ar trebui să se facă pe volant cu treapta de viteză - astfel încât chiar și unul să poată întoarce capacitatea maximă. Puteți să sudați o roată hexagonală sau să potriviți oricare alta.

 • Se produce cutia de viteze, care va transmite cuplul de la motor la pere. Roțile pe arbore și motor sunt calculate astfel încât să rezulte până la 25 de perechi de pere per minut.
 • Motorul este instalat. Pentru o pere de 200 l aveți nevoie de un motor de 1 kW.

 • Pentru a împiedica pătrunderea unor părți mari ale amestecului în mecanismul de rotație, o bandă poate fi sudată peste jantă, însă acest pas este opțional.
 • În mod normal, mixerul de beton este gata. Dacă se dorește, poate fi vopsit - pentru a proteja metalul de coroziune, deși în timpul funcționării acesta va dobândi încă culoarea gri clasic.

  Malaxor de beton forțat din tigaie din tablă

  Dacă există o tigaie de 100 de litri sovietic, în care nimeni nu a digerat nimic pentru o perioadă lungă de timp, poate fi adaptat cazului.

  În caz contrar, puteți comanda o cratiță cu un diametru de 60 cm și o adâncime de 50 cm de la un tămăduitor cunoscut. După aceea, rămâne doar să se potrivească mecanismului, lamele și să facă trapa:

  1. Centura containerului este marcată - aici va fi amplasat arborele. Tăiați trapa pentru a descărca amestecul. Rectangular tăiat mai ușor, dar apoi întregul amestec va fi rupt în mașină. Este mai bine să faceți o trapă semicirculară pivotantă.

 • Pentru aceasta, o tijă este sudată în centrul semicercului tăiat, pe care se va întoarce trapa. Pentru a preveni scurgerea amestecului, o bandă este sudată deasupra tăieturii trapei, sub care va curge perdelele.

 • Arborele central este instalat. Desenul arborelui este simplu, principala fiind alegerea rulmenților pentru el.

 • În starea inversată, pe rulmentul montat este montat un motor cu cutie de viteze. Pentru fixarea fiabilă a motorului și asigurarea tensiunii necesare a centurii, motorul este instalat pe șinele sudate pe fundul rezervorului.

 • Pentru a consolida cadrul rezervorului de oțel cu o grosime de 2 mm, o jantă din bare sau oțel de oțel este în mod necesar sudată de-a lungul marginii superioare. De asemenea, puteți face rigidizări pe părțile laterale și inferioare ale rezervorului.

 • După ce roțile, mecanismul de susținere și rotație sunt instalate, întreaga structură poate fi rotită. Lamele sunt montate pe arbore și totul este fixat cu un bolț - astfel încât designul să poată fi ușor pliabil. Este important să se gândească la poziția lamelor-lame - ar trebui să scoateți soluția din pereți, a doua pentru a o separa de fund și mai multe pentru a amesteca mijlocul.

 • Se poate face cu construirea de resturi și cruci de la flanșa de apă. Dacă lamele sunt făcute mobile, poziția lor poate fi reglată în funcție de tipul de amestec.

  Malaxorul de beton forțat este gata! Este posibil să se interfereze cu aproape orice amestec, să fie lichide sau dense, să se adauge fracțiunea de piatră zdrobită și fină. Același mixer de beton, dar tipul orizontal, se poate face, ghidat de desen.

  Din punct de vedere vizual, procesul de asamblare a mixerului de beton dintr-un butoi de oțel este prezentat în videoclip:

  Aceasta este una dintre cele mai ușoare căi de a face echipamentele de construcție necesare cu un minim de costuri!

  Cum să frământați betonul într-un mixer de beton - aflați secretul succesului

  De ce tot mai mulți oameni se întreabă cum să amestece betonul într-un mixer de beton în mod corect, pentru că la prima vedere totul este atât de simplu? Probabil nu este vorba despre complexitatea procesului, ci despre eficiența acestuia. Toată lumea se străduiește să facă munca nu numai calitativ, ci și rațional, evitând suprasolicitarea componentelor și deteriorarea echipamentelor.

  Producția de betoane în mixere de beton - componente

  În construcții este greu de imaginat un obiect în care această compoziție robustă nu ar fi folosită, mai ales dacă vorbim de structuri de susținere, cum ar fi fundație, stâlpi și așa mai departe. Deși un astfel de material este utilizat pe scară largă pentru lucrări de dimensiuni mici, dar nu recurge la metode mecanice de amestecare, înfrângerea completă a mâinilor. Producția de beton într-un mixer de beton are loc exact atunci când sunt necesare cantități mari pentru turnarea blocurilor de beton, crearea unei șape pentru podea, fundație etc. O mistrie într-un jgheab pentru a amesteca astfel de cantități este pur fizic imposibilă.

  Indiferent de cantitatea de amestec de construcții, este întotdeauna compusă din aceleași componente. Desigur, toată lumea știe aceste cuvinte - ciment, nisip, moloz și apă. Singurul lucru care distinge compozițiile individuale este proporțiile. Mulți parametri ai betonului depind de raportul dintre părțile constitutive, pornind de la cea mai importantă - puterea, care se termină în mobilitate, rezistența la efectele factorilor atmosferici. Se întâmplă ca meseriașii mai experimentați să nu disprețuiască și alți aditivi la ciment, crescând rezistența la îngheț, viteza de uscare și alți parametri.

  Pentru uz casnic, găsim deseori următoarea proporție de componente: ciment - 2 părți în greutate, nisip - 4, piatră sfărâmată - 8, apă - 1. Aceasta este o opțiune medie de rezistență, adică este aplicabilă la lucrări complexe și pentru produse cosmetice mici. Practic, natura betonului depinde de marca de ciment care este utilizată acolo, este indicată prin litera "M" și numerele care determină puterea sa. Este de asemenea descris marca de beton produsă, dar de obicei cifra este mai mică, deoarece încă doi aditivi reduc puterea declarată a cimentului.

  În construcțiile moderne, există experimente nu numai cu diferite grade de ciment, dar și cu dimensiunea granulelor de nisip și de moloz. Dar aceasta este acrobație, iar astfel de mărci de beton sunt dezvoltate de tehnicieni profesioniști.

  Betoniere în Voronezh

  Catalogul furnizorilor din regiunea Voronezh și Voronezh, unde puteți găsi rapid și convenabil mixere de beton direct de la producători la un preț atractiv.

  Auto betoniera SHACMAN SX5256GJBDR384

  AvangarD | Compania din Voronej

  SHACMAN SX5256GJBDR384 autobetoniera pentru beton. Prețul optim + distribuitor certificat = garanție în alegerea corectă. Caracteristicile tehnice ale mixerului de beton: Formula roților: 6x4,.

  165LS betonieră (Croatia)

  Samostroy LLC | Compania din Voronej

  Amestecatorul de beton LIMEX 165 LS este necesar pentru prepararea mortarelor și a diferitelor amestecuri direct pe șantiere sau în reparațiile clădirilor. Drumul de volum de 165 litri permite.

  RBG-200 Betoniere Gambit Rusia

  Samostroy LLC | Compania din Voronej

  RBG-200 este proiectat pentru prepararea de betoane, mortare, tencuieli uscate și amestecuri de ciment-cavernă. Mixerele de beton RBG GAMBIT sunt considerate unul dintre cele mai bune echipamente..

  Acționarea forțată a betonului SCAUT 750M TURBO

  Bateria de beton cu acțiune forțată SCAUT 750M TURBO produsă de întreprinderea de construcții de mașini "Stroymechanika" este o mașină ciclică concepută pentru pregătirea construcției.

  Mecanor de beton cu acționare forțată SCOUT 200 PROFESSIONAL

  Malaxoarele de beton cu acțiune forțată din seria SCAUT sunt mașini cu acțiune ciclică destinate pregătirii amestecurilor de beton și mortarelor cu dimensiuni de până la 40 mm.

  Mixer de mortar forțat SCAUT MINI

  Extinderea listei mixerelor de mortar fabricate, întreprinderea de construcții de mașini "Stroymechanika" oferă un mixer fiabil și convenabil în exploatare de mortar de tip mobil de serie "SCAUT MINI"..

  KOMPAS 300M Mixer planetar universal SUPERMIX

  Mixerul universal de mase vâscoase și soluții multicomponente din seria KOMPAS, dezvoltat și produs de întreprinderea de construcții de mașini Stroymechanika, este o combinație unică de simplitate.

  Malaxor de beton SCOUT 300 PROFESSIONAL

  Acționări forțate SCAUT 300M PROFESSIONAL sunt proiectate pentru prepararea amestecurilor mobile și sedentare cu un raport de apă-ciment scăzut. Bună calitate.

  Mixer turbulent NAVIGATOR V3 EXPRESS

  Mixerul mobil spumă de beton universal NAVIGATOR V 3 EXPRESS fabricat de întreprinderea de construcții de mașini "Stroymechanika" este proiectat pentru a lucra pe un șantier de construcții, turnarea podelei.

  NAVIGATOR V3 mixer beton spumă

  Utilizând mixerul de beton spumă NAVIGATOR V3, este posibil să se pregătească beton spumant de înaltă calitate cu o densitate de la 300 la 1400 kg / m³. Mixerul este utilizat atât pe șantier cât și pe șantier.

  Mixer tip turbulent NAVIGATOR V5

  Turbocompresorul NAVIGATOR V 5 este fabricat pe baza unui mixer de beton spumos tipic NAVIGATOR V3, volumul capacității mixerului fiind de 750 litri. Performanță.

  Mixer tip turbulent NAVIGATOR 150

  Mixerul tip turbulent NAVIGATOR 150 produs de întreprinderea de construcții de mașini "Stroymechanika" este destinat producerii de amestecuri de beton spumă de înaltă calitate cu o densitate de la 300 la.

  Compact-30 de beton (30 m3 pe oră) ZZBO

  Echipamentul de bază al instalației de beton COMPACT-30: malaxor de beton cu două arbori BP-2G-750 cu un dispozitiv de ridicare și un troliu. Cadrul este simplu, mobil. Instalare fără fundație, cu built-in.

  3 295 000 ruble / bucată

  Disponibil / cu ridicata și cu amănuntul

  Vindem beton mortar în Zlatoust

  Caracteristici distinctive: Performanță RBU: 30 cu. de metri pe oră Mixer de beton cu doi arbori Complet control automat al RBU Transportul RBU în 2 camioane Euro până la.

  2 840 000 rub / buc.

  Mixer de amestec din cauciuc cumpăra

  Stroymix Ltd. | Companie din Moscova

  Amestecător pentru cruste de cauciuc. Mixerul este construit. Mixerul de mortar sau mixerul de construcții amestecă adezivi, compoziții de ipsos, compoziții de cuarț, beton puternic umplut.

  Disponibil / cu ridicata și cu amănuntul

  Malaxor de beton, orizontala pentru beton armat Rusia

  Malaxor de beton, mixer beton cu preț orizontal Rusia Mortar mixer forțat, orizontal cumpăra în Rusia Compania Vibropress-Story - o fabrică pentru producția de construcții.

  Disponibil / cu ridicata și cu amănuntul

  Malaxor de beton pentru amestecuri semi-uscate pentru a cumpara Rusia

  Malaxor de beton pentru amestecuri semi-uscate pentru a cumpara Rusia Mortar mixer, mixer de beton cu preț orizontal în Rusia Vibropress-Stroy este o fabrică pentru producția de echipamente de construcții..