Categorie Impermeabilizare

Cât material este necesar pentru 1 cub de beton?

Fără îndoială, atunci când construim o casă, structuri de case sau structuri de beton, este mai rapid, mai ușor și "mai bine" să cumpărăm beton finit cu livrare.

Dimensiunea standard a cărămizilor roșii

Caramida roșie (aka ceramică) este una dintre cele mai utilizate și cunoscute materiale de construcție. Este fabricat din materii prime din argilă prin arderea brichetelor presate.

Cum se creează
confort în casă
fă-o singură

util
recomandări și
sfaturi pentru toată lumeaInstalarea și comunicațiile de dispozitive de proiectare într-o casă în construcțieBună ziua, dragi prieteni.Tema noastră de articol de astăzi este comunicarea de inginerie în casă.

Cofraje de închiriere

Cofrarea este utilizată în etapele inițiale ale construcției de case în producția de lucrări concrete și solide. Dispozitivul de suprapunere monolitică necesită utilizarea cofrajului profesional.

Acționați asupra puțului de fundație

(nume și locație, ACTUL DE STUDIU ȘI ACCEPTARE "__" _____________________ 200_Comisia compus din: _______________________________________________________(poziții, nume, nume, nume de mijloc)

Testarea la sol sub fundație - analiza condițiilor, metodelor de determinare și evaluare

Construcția oricărei construcții de capital începe cu dispozitivul părții sale subterane. Dar, chiar înainte de erecție, este necesară efectuarea unui studiu al solului sub fundație pentru a determina tipul de sol pe amplasament și structura straturilor de sol.

Cum să dați o casă de busteni de la un bar: de la prima coroană până la finisare

Având în vedere popularitatea din ce în ce mai mare a lemnului ca material de construcție, mulți sunt interesați de modul în care să împingă o casă dintr-un bar cu propriile mâini.

Blocuri de beton: tipuri, caracteristici și procesul de autoproducție

Una dintre cele mai comune materiale pentru construirea pereților portanți și a pereților despărțitori ai clădirilor rezidențiale, precum și a construcțiilor industriale mici sunt blocurile de beton.

Cum sa faci blocuri de beton din lemn acasa

Lemn-beton, altfel - blocuri arbolitovy, sunt atât de atrăgătoare prin caracteristicile lor, încât dorința meșterilor de a le face cu propriile mâini este destul de ușor de înțeles.

Închiriere Bura Tise

Construim case folosind tehnologia TISE. Supravegherea instalării. Cartografierea geodezică. Servicii de consiliere.

Baia de proiect "Bath" de către tehnologul TISE

Construcția de case pe tehnologia tradițională

Până în prezent, există câteva tehnologii tradiționale pentru construirea de case.

Închiriați suporturi telescopice

Închiriere de suporturi telescopice pentru cofrajeÎnchirierea de suporturi telescopice de la 2,25 ruble pe zi Unul dintre cele mai populare elemente din lucrarea monolit sunt rafturile telescopice.

Armatura în beton

Betonul armat este unul dintre cele mai vechi materiale de construcție. În ciuda perioadei de utilizare pentru mai mult de un secol, se aplică astăzi. Acest lucru poate fi explicat prin prezența armăturii în el, care mărește rezistența obiectelor din beton armat.

Alegerea dimensiunii zonei orb: lățimea, grosimea și panta

Zona orb este un element al clădirii, datorită căruia sarcina de impermeabilizare a fundației este redusă. Distruge apa dincolo de perimetrul clădirii, ceea ce salvează părțile de susținere ale casei de a fi inundate de ploaie sau apă topită în perioade de primăvară și de toamnă deosebit de periculoase.

FIXE

Greutate din bare (tabel)În timpul lucrărilor de construcție este necesar un calcul exact al masei structurilor armate. Acest lucru vă va ajuta să evaluați costul construcției, precum și prețul unui obiect deja finalizat.