Categorie Drenaj

Ghidul constructorului Informații generale

amorseProprietățile fizice și mecanice ale solurilor au o mare influență asupra producției de lucrări de terasament: densitatea medie, umiditatea, rezistența aderenței interne a particulelor, slăbirea.

Câte pungi de ciment aveți nevoie de cub de beton?

Întrebare. Bine ai venit! Am auzit că cimentul din pungi trebuie utilizat cât mai repede posibil și, dacă este posibil, nu trebuie lăsat pentru depozitare pe termen lung.

Compoziția și proporțiile betonului M200 și M300 pe 1 m3

Astăzi, producătorii de materiale de construcție oferă o gamă largă de amestecuri de beton care sunt potrivite pentru rezolvarea diferitelor probleme.

Materiale pentru acoperișuri de acoperis

Materialul de acoperire este un material plastic laminat pe bază de hârtie (carton de acoperire) și rășină bituminoasă. În consecință, este un material moale, flexibil, laminat, suficient de durabil, rezistent la lumina UV, la temperaturi extreme, rezistent la intemperii, ușor și cu proprietăți bune de impermeabilizare și dielectricitate.

Cât timp fundația câștigă forță

Dispozitivul fundației din beton armat monolit necesită cunoașterea și înțelegerea multor puncte importante.Înainte de turnarea amestecului în cofraje, trebuie să se pregătească teoretic un subiect neprofesionist în construcții.

Întemeierea unei clădiri cu mai multe etaje

Fundația oricărei clădiri este fundația. Aceasta este o garanție că construcția va dura mulți ani fără deformări. Funcția principală a fundației este să transporte masa clădirii, iar cerința esențială pentru ea este forța.

Calculator de cărămidă de construcții

Caramida calculator on-line este folosit pentru a calcula cantitatea de cărămidă de construcție și a cărămizilor, precum și mortar zidărie și plasă de zidărie necesare pentru construirea unei case, garaj, cabana.

Act de încercare a grămezilor dinamice de sarcină

(nume și locație,ACTUL DE ÎNCERCARE DINAMICĂ PILOT DINAMICĂComisia compusă din:reprezentant al contractantului ________________________________________

+7 (861) 290-23-21

Corespondența între cofrajeStocurile de panouri din aluminiu (și oțel) pot fi operate de mai mulți ani, cu costul ridicat al tuturor echipamentelor de cofrare. Elementele de cofraj sunt de obicei universale și sunt utilizate în lucrări monolitice pentru orice structură - pereți, coloane, fundații etc.

Instalarea șuruburilor de ancorare în fundație (tipuri de șuruburi)

În timpul construcției diferitelor structuri, uneori există situații în care este necesar să se atașeze diverse elemente fundației fundației sau piloților de sprijin.

Care este densitatea betonului?

Constructorii folosesc amestecuri de beton pentru reparații, lucrări de reconstrucție și construcția de diverse obiecte. Există multe tehnologii utilizate în producția de beton.

Construirea zidurilor de blocuri

Una dintre cele mai comune tipuri de materiale de construcție, cu ajutorul căreia este posibilă ridicarea clădirilor de diferite dimensiuni, precum și construcția de partiții și structuri mici de diferite forme, sunt blocuri.

Închirierea de exerciții pentru benzină și yamobur

Exercițiul este proiectat pentru găurirea găurilor în sol. Este de neînlocuit la instalarea unui gard și a dispozitivului bazei coloanei.Benzobur ADA GroundDrill-5 + augerPutere 1800 W

Cofraje de închiriere

Cofrarea este utilizată în etapele inițiale ale construcției de case în producția de lucrări concrete și solide. Dispozitivul de suprapunere monolitică necesită utilizarea cofrajului profesional.