MirTesen

Caprice este un site pentru femei și fete de toate vârstele și interesele.

De ce o fată are nevoie de un vibrator? Experiență personală

Toți bărbații din pat sunt împărțiți în conservatori și inventivi. Conservatorii nu fac un kuni, protejează anusul de atingerea femeilor și ura vibratorii. De ce am nevoie de un vibrator, dacă am? - spun ei. Minerii inventivi sunt complet diferiti...

Ei sunt gata să-și satisfacă partenerul în orice mod, mereu la curent cu produse noi, și nu pantaloni curat nu dimineața, ci chiar înainte de dată. Ele nu sunt gelos de vibratoare, ci le iau ca asistenți într-un joc de dragoste.

Ce se va întâmpla un om normal dacă filmați un videoclip cu un vibrator răcoros cu el? (Se întâmplă cu bloggerii) El va analiza mai îndeaproape posibilitățile, îi va atinge și va întreba cât de mult costă o jucărie. Și este absolut normal.

Nu, îmi amintesc încă acele momente când vibratorii erau asociați cu perverși. Au existat două motive pentru acest lucru: palid când vizitați magazinul și o gamă proastă. Pe rafturi erau niște dildo-uri urâte de mărimea unui stingător de incendiu și mai mulți dintre colegii lor mai modeste. Monstrii au fost făcuți din materiale perisabile nerealiste și au devenit rapid lipicios, dând un miros neplăcut. În acele vremuri nu se vorbea despre anatomie. Se pare că naiba, bine. Ce este un astfel de punct G? Extinctor! Sau, dimpotrivă, un deget mic, care se străduia să se rătăcească undeva în adâncul anusului. Vroiam să-mi fotografiez pe cel vechi pentru tine, dar a fost pierdut în adâncurile anusului (traversat) a dispărut. Cine va cumpăra o astfel de iubită? Material, desigur, că a făcut pentru un pervers, sau înfiorător original.

Acum s-au schimbat multe. Internetul rapid a venit la salvare, făcând alegerea ușoară și simplă, iar gama este imensă. Perversii au fost înlocuiți de oameni care pot și doresc să se bucure de viață. Plăcerea a avut o altă formă, culoare și miros. A devenit anatomică, proiectată maxim pentru plăcerea unei doamne și nu mai seamănă cu stingătoarele de incendiu vechi. Cu câțiva ani în urmă, au apărut texturi delicate și moi delicate. Este plăcut să le călcați, să le strângeți în mâini, să simțiți. În acest timp, producătorii s-au gândit la formular. Adică, nu mai era un iad naturalist, conceput pentru un spectacol de benzi desenate. Acestea sunt lucruri care pot da un orgasm.

Și acum este ceva nou. Vibratoarele au învățat nu doar să vibreze, ci și să imite mișcările translaționale ale actului sexual. Aceasta se numește pulsator. Prima dată când am văzut un astfel de pulsator în acțiune la Pusba. Ceea ce ma impresionat cel mai mult era că ar putea fi schimbat, stabilind viteza dorită, ca iubitor ascultător. Modelul meu este și mai sofisticat de la Factory Fun. Există 64 de moduri! Aproape racheta! El poate face tot ce poate. Da, acolo, mult mai mult.

Vibratorul nu este ieftin. Există două motive: Fun Factory nu produce propriile super-vibratoare oriunde în China, ci strict în Germania, în Bremen. Și faptul că materialul pe care îl au este de foarte bună calitate, super-plăcut și ușor de curățat. Și au inventat pulsatorii. Vibratorul meu are încă o parte clitorală - un mic și atrăgător adeziv cu propriul motor separat - că orgasmul este garantat nu de 100, ci de 146%. Totul este oferit. De experiență - place!

Vibratoare este o jucărie sexy.

Da. Le cumpăr de multe ori

Nu. Nu sunteți sigur (a) că acționează în același mod cu "originalele"

Depinde de disponibilitatea la momentul achiziționării de fonduri

Cumpar doar medicamentele pe care medicul le-a prescris.

Nu știu despre existența genericelor. Farmacia nu le oferă

Materialele de pe acest site sunt informații verificate de la specialiști din diferite domenii ale medicinei și sunt destinate exclusiv scopurilor educaționale și informaționale. Site-ul nu oferă consultanță și servicii medicale pentru diagnosticarea și tratarea bolilor. Recomandările și opiniile experților, publicate pe paginile portalului, nu înlocuiesc îngrijirea medicală calificată. Contraindicațiile sunt posibile. Asigurați-vă că vă consultați cu medicul dumneavoastră.


EROARE NOTIFICATĂ în text? Selectați-l cu mouse-ul și apăsați Ctrl + Enter! Multumesc!

Cum se utilizează un vibrator - instrucțiuni

Inițial, vibratoarele nu au fost folosite pentru a satisface vise sexuale, ci pentru a trata bolile femeilor. Bărbații și femeile moderne percep acest dispozitiv în multe feluri. Deoarece medicina consideră sănătatea sexuală a unei persoane ca o parte inseparabilă a sănătății în ansamblu, este destul de posibil să considerăm o jucărie ca asistent în sex din acest punct de vedere.

Tipuri de vibratoare

Nu toate modelele se aseamănă cu penisul în exterior, dar cele tipice au doar o astfel de formă. În primul rând, stimulentele diferă în materialul de la care sunt făcute:

 • materialul plastic este materialul cel mai ieftin, care seamănă extrem de mult cu carnea umană la atingere;
 • cauciucul igienic este un material mai flexibil, nu la fel de aspru ca și plasticul, dar cu un miros rău neplăcut. Durata de viață a dispozitivului din cauciuc este scurtă;
 • latex - mai asemănător cu pielea umană. Destul de flexibil și rapid încălzit la temperatura corpului, nu rece;
 • gel și silicon sunt materiale de o nouă generație, practic indiscutabil la atingerea de pe piele. La contact, economisesc temperatura corpului, dar au un dezavantaj semnificativ - au nevoie de îngrijire specială;
 • Cyber-silicon și cyber-skin sunt cele mai bune imitații ale originalului până în prezent.

În plus, vibratoarele variază în funcție de viteză.

În cursul nenumăratelor studii, sa constatat că viteza optimă a vibrațiilor este de 80 de cicluri pe minut. Stimularea cu o astfel de intensitate permite femeilor să ajungă la orgasm, dacă nu se desfășoară în timpul relațiilor sexuale normale cu un partener. La această frecvență, pot funcționa numai modele scumpe de la producătorii celebri.

Există modele echipate cu un dispozitiv pentru stimularea clitorisului, adică sunt capabile să vibreze și să se rotească.

Este permisă detectarea unor modele subțiri comerciale subțiri cu o circumferință echipată cu un dispozitiv de siguranță împotriva tuturor situațiilor de forță majoră legate de o penetrare prea adâncă.

Există jucării mici - "țigări", care sunt pregătite doar pentru stimularea clitorisului și există testicule vibratorii care penetrează ușor în vagin.

Cele mai multe modele moderne de vibratoare pot funcționa nu numai din rețea, dar și din baterii, care oferă o gamă largă de posibilități de activitate. Principalul lucru - de a cumpăra în avans baterii puternice cu o durată lungă de viață.

Pe rafturile magazinelor moderne de sex sunt permise detectarea și dublarea modelelor pre-pregătite pentru stimularea simultană a vaginului și a anusului.

Instrucțiuni de utilizare

Chiar dacă vibratorul este cumpărat extraordinar pentru jocuri sexuale cu un partener, efectul său este inițial mai bun pentru a vă verifica singuri. Acest lucru vă va permite să vă relaxați și să vă concentrați asupra senzațiilor, fără a fi distras de altceva.

Experimentele cu lumina dezactivată sub pătură sunt mai bune pentru a amâna până mai târziu - până în momentul în care jucăria este suficient studiată și puteți chiar să o utilizați cu "ochi închisi".

La început, trebuie să permiteți corpului să se obișnuiască cu dispozitivul.

 • Nu este necesar să porniți imediat vibratorul și să mergeți la acțiunea principală. Este mai bine să le umbli prin fiecare corp, acordând o atenție specială zonelor erogene. Vorbim despre gât, față, mameloane, abdomen, coapse interioare etc.
 • În cazul în care alunecarea dispozitivului este împiedicată de cauciucul însuși, din care este fabricat, este permisă utilizarea unei creme sau a unui lubrifiant special, și este permis să fie condusă pe îmbrăcăminte, de exemplu lenjeria de mătase.
 • Dacă activați dispozitivul, creșteți influența, apăsând pe cele mai emoționale locuri. Merită încercat să experimentezi puterea presiunii. Cu cât este mai mare puterea dispozitivului și cu cât femeia este mai puternică, ea își va simți vibrațiile.
 • Ținând dispozitivul strâns în mână, este posibil să reduceți ușor vibrațiile datorate absorbției sale de către perie. De îndată ce femeia simte că este gata să încerce stimulentul în acțiune, o poate pune înăuntru.
 • Folosind un vibrator în jocuri sexuale cu un partener, este mai bine să-i dai prezervativul în prealabil, doar dacă este planificat sexul anal.

  Cum se utilizează vibratorul pentru clitoris

  Stimulanții clitorali sunt reprezentați de plăci de silicon sau de cauciuc de diferite forme, care pot fi purtate fie pe deget, fie atașate la șolduri cu ajutorul centurilor.

  Atunci când alegeți un astfel de dispozitiv, ar trebui să fiți ghidați de propriile dvs. preferințe și utilizabilitate. În plus, înainte de a utiliza este recomandat să citiți instrucțiunile pentru dispozitiv, deoarece este necesar pentru asimilarea teoretică a tuturor funcțiilor, modurilor și butoanelor sale.

  În funcționarea ulterioară a dispozitivului este permis să se reglementeze pe baza propriilor sentimente. În cazul dispozitivelor purtând degetul, frecvența mișcării și forța de presiune vor trebui reglate manual.

  Cum se utilizează un vibrator anale

  Condiția principală este utilizarea unui număr satisfăcător de lubrifiere.

 • Lubrifiați anusul.
 • Masajul și mângâierea anusului cu degetul, pregătiți-l pentru dispozitivul de intrare.
 • Cu grijă, cu o mișcare de răsucire, împingeți-o cât mai mult posibil.
 • Dacă femeia este destul de agitată, stimulatorul poate fi administrat în stare deja pornită și începe să imite mișcările penisului în timpul actului.

  Dispozitivele de mare plăcere de acest tip pot aduce și oameni. Stimularea cu vibratorul, glanda prostatică, situată la aproximativ 2-2,5 cm de inelul de sfincter imediat în spatele perineului, este permis să dea omului o plăcere inimaginabilă și să crească orgasmul.

  Pentru a face acest lucru, trebuie să introduceți dispozitivul inclus și să faceți o mișcare cu vârful în direcția scrotului. În mod pozitiv, o femeie face sau nu, este "spusă" de penisul unui companion, care ar trebui să răspundă la senzațiile glorioase în consecință.

  Despre deteriorarea vibratorului

  Jucăria oferă probabilități ridicate în ceea ce privește sexul. În mod excepțional, se va potrivi cuplurilor cu experiență, care au trăit împreună de mulți ani și caută metode de diversificare a vieții sexuale.

  Luați în considerare un singur lucru. Dacă o femeie primește în mod regulat un orgasm doar cu un vibrator, va fi dificil pentru ea să-l refuze. O astfel de coerență poate duce la o scădere a performanței altor metode de stimulare sexuală.

  Nu există alte contraindicații privind utilizarea dispozitivului.

  Tot ce trebuie să știți despre vibratoare

  În primul rând, ar trebui să cunoașteți istoricul apariției vibratoarelor. Primele vibratoare au fost inventate în secolul al XIX-lea pentru tratamentul tulburărilor de sex feminin, cum ar fi inflamația genitală și isteria. Până în 1930, vibratorul era un dispozitiv medical care stimula organele genitale feminine pentru tratament. În 1902, vibratoarele au intrat pe piață și au fost publicate în publicații reputate. O femeie fără constrângere ar putea obține un vibrator fără a ezita să se vindece. Dar în 1930, vibratoarele au început să apară pe copertele revistelor pornografice și, din acel moment, au început să fie considerate tabuuri rușinoase și nu mai erau asociate cu tratamentul. Abia în 1980, vibratorii au apărut ca jucării sexuale pe rafturile magazinelor sexuale.

  Tipuri de vibratoare

  Vibratoarele tradiționale sunt realizate din plastic dur și au, de obicei, o lungime de 10 până la 20 de centimetri. Vibratoarele tradiționale sunt utilizate atât pentru stimularea externă, cât și pentru cea internă, au mai multe viteze care sunt comutate de panoul de control încorporat la baza vibratorului. Vibratoarele tradiționale operate de baterii funcționează, acestea vin în diferite viteze și capacități.

  Vibratoarele formei realiste în precizie repetă aspectul și forma penisului prezent al omului. Vibratoarele realiste pot diferi în formă și dimensiune, dar toate sunt realizate din silicon, gel sau piele cibernetică și se simt moi de material.

  Vibratoarele clitorale sunt concepute pentru a stimula simultan clitorisul și peretele vaginului. În interiorul acestui vibrator sunt bile rotative, la baza vibratorului sunt antenele, stimulând clitorisul. Există, de asemenea, vibratoare clitorale care sunt destinate utilizării în timpul relațiilor sexuale cu un partener și vibratoare care pot fi purtate ca haine și incluse în orice moment.

  Vibratorul stimulator de punct G este proiectat special pentru a stimula acest punct și pentru a repeta forma corpului.

  Depozitarea și îngrijirea vibratorului

  După achiziționarea vibratorului, acesta trebuie spălat sau șters cu o soluție de dezinfectare înainte de prima utilizare. Instrucțiunile pentru jucărie trebuie să fie scrise, cum să depozitați corect vibratorul.

  Dacă vibratorul se află pe baterii, trebuie să vă asigurați că bateriile sunt încărcate și instalate corect. În nici un caz nu ar trebui să li se permită să se umezească bateriile sau alte părți. Este recomandat să le păstrați înainte de a folosi vibratorul bateriei și să le depozitați separat, pentru a nu ruginiza motorul.

  Cu un vibrator electric este necesar să se respecte toate măsurile de prudență ca și în cazul oricărui alt dispozitiv electric. Nu îl folosiți niciodată în apă sau în apropierea apei, deoarece contactul poate provoca șocuri electrice.

  Vibratorul curat

  Cea mai bună modalitate de a păstra o jucărie cumpărată curată este de a pune un prezervativ pe un vibrator înainte de utilizare. Această metodă nu va provoca probleme de îngrijire, nu împiedică intrarea bacteriilor dăunătoare în vagin și elimină necesitatea spălării vibratorului înainte și după fiecare utilizare.

  Atunci când utilizați vibratorul cu un partener, pur și simplu este necesar să purtați prezervativ, mai ales dacă există o alternanță între utilizarea vaginală și cea orală.

  Acum, puțin despre spălarea vibratorului. Vibratoarele sunt împărțite în două tipuri: cele care pot fi spălate și cele care sunt strict interzise să se spele. Dacă este permisă imersarea vibratorului în apă, după utilizare se recomandă spălarea cu apă caldă și săpun.

  Dacă este imposibil să spălați vibratorul, atunci în nici un caz nu ar trebui să apară nici cel mai mic contact cu apa, deoarece acest lucru poate duce la scurtcircuit și șoc electric! În astfel de cazuri, vibratoarele din plastic pot fi șterse cu alcool sau dezinfectant și vibratoare de cauciuc cu un dispozitiv de curățare special.

  Cum de a alege un vibrator - sfaturi și trucuri

  Vibratorul îmbunătățește sensibilitatea și ajută la cunoașterea de sine. Prin urmare, nu este niciodată prea târziu să achiziționați acest obiect gadget util. Cum sa alegi un vibrator, la ce parametrii trebuie sa fii atenti - cititi totul in materialul nostru.

  În secolul XXI, tabuurile asociate cu masturbarea și discuțiile acesteia, în cele din urmă slăbesc. Și este frumos! Multe cărți antice spun că masturbarea este o modalitate de a cunoaște natura prin propriile dorințe. Și cercetarea modernă confirmă doar acest fapt incontestabil.

  Practic, aceste vibratoare sunt anal-vaginale. Desigur, o astfel de jucărie pentru fete cu experiență, așa că înainte de un astfel de dispozitiv este de a practica clasice, și apoi du-te la nivelul următor.

  Este important! Dacă vibratorul dvs. combină stimularea vaginală și cea anală, aveți grijă atunci când alegeți prin Internet: citiți cu atenție despre dimensiunea, grosimea și puterea acestuia. Nu utilizați niciodată alte tipuri de vibratoare pentru stimularea anală - jucăriile speciale sunt, de obicei, echipate cu un dop, care vă va permite să vă bucurați și să nu vă alăturați rândurilor de oameni asupra cărora medici cinici le place să râdă.

  Nu salvați

  Jucăriile ieftine pot dăuna corpului dvs., deci salvarea aici este cu siguranță irelevantă.

  Din preț depinde de calitatea materialului utilizat. Da, un vibrator bun este scump, dar vă amintiți că aceasta este o contribuție la dezvoltarea sexuală. În plus, un vibrator de înaltă calitate durează mai mult de un an.

  Materialul vibrator

  Poate fi diferit și, în consecință, îngrijirea va fi diferită.

  Siliconul medical este considerat cel mai plăcut la atingere și hipoalergenic. Jucăriile intime din astfel de materiale vor fi moi, flexibile și vor dura mult timp. Dar un lucru: cu acest vibrator puteți utiliza numai lubrifianți pe bază de apă.

  Același lucru este valabil și pentru cea de-a doua cea mai populară acoperire - latex. Vibratoarele latex sunt la fel de durabile și plăcute la atingere, dar un anumit procent de femei pot dezvolta o alergie la acest material.

  Cel de-al treilea și cel mai simplu material din care se fabrică vibratoarele este plasticul. O astfel de jucărie va arăta mai puțin futuristă și nu atât de plăcută la atingere. Dar îngrijirea pentru ea este mai ușoară ca niciodată - un vibrator din plastic poate fi spălat cu săpun și apă, tratat cu apă fiartă și frecat cu alcool. Absolut orice lubrifianți sunt potriviți pentru aceasta.

  Ce dimensiune să alegeți?

  Dacă începeți să vă familiarizați cu vibratoare, atunci ar trebui să alegeți un diametru de 3,5-4,5 cm și nu mai mult de 16-18 cm. În lungime.

  Momentul mult mai important al vibratorului este conținutul său, sau mai degrabă modurile de vibrație. Într-o astfel de "unealtă" trebuie să fie ajustarea vibrațiilor.

  Sfat general: alegeți un vibrator cu mai multă putere - puteți oricând să-l reduceți prin ajustare, dar dacă "slab" nu este suficient pentru dvs., va trebui să cumpărați unul nou.

  Începeți cu elementele de bază

  Gizmos forme complicate de spațiu, vibratoare cu ramuri etc. - toate acestea sunt mai târziu.

  În primul rând, trebuie să înțelegeți modul în care corpul dvs. reacționează la vibrații și numai atunci experimentați. Primul vibrator ar trebui să fie confortabil și practic.

  Jucăria ar trebui să fie plăcută ochiului

  Vibratorul poate fi complet orice design. Totul depinde de preferințele personale. Puteți alege o variantă abstractă (nu este necesar să alegeți ceva similar unui membru real), deoarece un vibrator nu este un surogat pentru un bărbat.

  Este foarte important ca jucăria sexuală să fie plăcută ochiului, dar nu distrage atenția de la muncă. Nu o luați pentru a admira.

  Primul este corpul. Corpul este adevărul tău de bază, așa că nu fi niciodată împotriva lui. Dacă nu-ți respectați începutul, pierzi contactul cu realitatea, pentru că corpul tău este templul tău și este uimitor.

  Cercetarea ta este o știință întreagă pe care o poți studia fără sfârșit inventând noi căi interesante. Principalul lucru nu este să fii timid de tine și de dorințele tale.

  Dezvoltarea potențialului sexual va deschide noi orizonturi de plăcere!

  Ca acest articol? Trimiteți-vă prietenilor în rețelele sociale! Aveți o experiență personală? Asigurați-vă că spuneți în comentariile!

  Vibratoare: sfaturi despre alegerea și îngrijirea unei jucării

  Ce material sunt vibratoarele

  Jucăriile moderne pentru sex sunt semnificativ diferite de predecesorii străvechi, care au fost făcuți din piatră, os sau lemn. Pentru fabricarea de vibrante moderne, de exemplu, pentru femei https://sex-shop.ua/catalog/vibratory/, folosiți cele mai recente materiale care sunt de înaltă calitate, durabilitate și hipoalergenică. Vibratoarele pot fi împărțite în trei grupe principale:

  1. Soft, în această categorie pot fi atribuite produse din gel și silicon, aceste jucării se află în segmentul vibratoarelor bugetare și ocupă o poziție de lider în vânzări. În această categorie, cel mai popular model al unui gel transparent sau în cazul unor culori strălucitoare de acid.

  2. Vibratoare realiste - aceasta este o noutate absolută, pentru producerea unei utilizări realiste a pieții cibernetice. Acest material nu este ieftin, dar a reușit deja să câștige inimile proprietarilor săi. Se simte cyberskin are o piele naturala catifelata. În special, ei cumpără modele de culori ale pielii cu desenul fiecărei coroane de flori pe penis.

  3. Vibratoarele solide nu sunt la fel de populare ca cele anterioare, dar problema nu este în material, ci în preferințe. Pentru producerea acestei categorii de jucării utilizate plastic, metal sau sticlă. Ce este interesant, bărbații ca modelele din materiale solide.

  Este imposibil să recomandăm un anumit model, deoarece se poate face, cunoscând preferințele și dorințele persoanei.

  Cum să ai grijă de o jucărie sexuală

  Ca orice produs sexual, vibratoarele necesită îngrijire. Întreținerea și operarea corespunzătoare a dispozitivului reprezintă o garanție a siguranței și durabilității jucăriei. Deci, după fiecare utilizare este important să spălați jucăria cu apă caldă și să o procesați cu un dezinfectant specializat. Dacă intenționați să utilizați hidratante, cu umiditate naturală insuficientă, ar trebui să acordați atenție compatibilității jucăriei cu lubrifiant. Nerespectarea ultimei prudențe va duce la distrugerea rapidă a suprafeței vibratorului.

  Cum și unde să depozitați vibratorul

  Depozitați vibratorul trebuie să se afle într-un loc întunecos fără acces la lumina soarelui. În plus, jucăria poate fi plasată într-o pungă de bumbac pentru a minimiza contactul cu orice suprafață, ceea ce poate duce la deformarea dispozitivului intim. O noptieră poate fi un loc ideal pentru un secret.

  Tot ce trebuie să știți despre vibratoare

  În primul rând, ar trebui să cunoașteți istoricul apariției vibratoarelor. Primele vibratoare au fost inventate în secolul al XIX-lea pentru tratamentul tulburărilor de sex feminin, cum ar fi inflamația genitală și isteria. Până în 1930, vibratorul era un dispozitiv medical care stimula organele genitale feminine pentru tratament. În 1902, vibratoarele au intrat pe piață și au fost publicate în publicații reputate. O femeie fără constrângere ar putea obține un vibrator fără a ezita să se vindece. Dar în 1930, vibratoarele au început să apară pe copertele revistelor pornografice și, din acel moment, au început să fie considerate tabuuri rușinoase și nu mai erau asociate cu tratamentul. Abia în 1980, vibratorii au apărut ca jucării sexuale pe rafturile magazinelor sexuale.

  Tipuri de vibratoare

  Vibratoarele tradiționale sunt realizate din plastic dur și au, de obicei, o lungime de 10 până la 20 de centimetri. Vibratoarele tradiționale sunt utilizate atât pentru stimularea externă, cât și pentru cea internă, au mai multe viteze care sunt comutate de panoul de control încorporat la baza vibratorului. Vibratoarele tradiționale operate de baterii funcționează, acestea vin în diferite viteze și capacități.

  Vibratoarele formei realiste în precizie repetă aspectul și forma penisului prezent al omului. Vibratoarele realiste pot diferi în formă și dimensiune, dar toate sunt realizate din silicon, gel sau piele cibernetică și se simt moi de material.

  Vibratoarele clitorale sunt concepute pentru a stimula simultan clitorisul și peretele vaginului. În interiorul acestui vibrator sunt bile rotative, la baza vibratorului sunt antenele, stimulând clitorisul. Există, de asemenea, vibratoare clitorale care sunt destinate utilizării în timpul relațiilor sexuale cu un partener și vibratoare care pot fi purtate ca haine și incluse în orice moment.

  Vibratorul stimulator de punct G este proiectat special pentru a stimula acest punct și pentru a repeta forma corpului.

  Depozitarea și îngrijirea vibratorului

  După achiziționarea vibratorului, acesta trebuie spălat sau șters cu o soluție de dezinfectare înainte de prima utilizare. Instrucțiunile pentru jucărie trebuie să fie scrise, cum să depozitați corect vibratorul.

  Dacă vibratorul se află pe baterii, trebuie să vă asigurați că bateriile sunt încărcate și instalate corect. În nici un caz nu ar trebui să li se permită să se umezească bateriile sau alte părți. Este recomandat să le păstrați înainte de a folosi vibratorul bateriei și să le depozitați separat, pentru a nu ruginiza motorul.

  Cu un vibrator electric este necesar să se respecte toate măsurile de prudență ca și în cazul oricărui alt dispozitiv electric. Nu îl folosiți niciodată în apă sau în apropierea apei, deoarece contactul poate provoca șocuri electrice.

  Vibratorul curat

  Cea mai bună modalitate de a păstra o jucărie cumpărată curată este de a pune un prezervativ pe un vibrator înainte de utilizare. Această metodă nu va provoca probleme de îngrijire, nu împiedică intrarea bacteriilor dăunătoare în vagin și elimină necesitatea spălării vibratorului înainte și după fiecare utilizare.

  Atunci când utilizați vibratorul cu un partener, pur și simplu este necesar să purtați prezervativ, mai ales dacă există o alternanță între utilizarea vaginală și cea orală.

  Acum, puțin despre spălarea vibratorului. Vibratoarele sunt împărțite în două tipuri: cele care pot fi spălate și cele care sunt strict interzise să se spele. Dacă este permisă imersarea vibratorului în apă, după utilizare se recomandă spălarea cu apă caldă și săpun.

  Dacă este imposibil să spălați vibratorul, atunci în nici un caz nu ar trebui să apară nici cel mai mic contact cu apa, deoarece acest lucru poate duce la scurtcircuit și șoc electric! În astfel de cazuri, vibratoarele din plastic pot fi șterse cu alcool sau dezinfectant și vibratoare de cauciuc cu un dispozitiv de curățare special.

  Cum funcționează vibratorul pentru a obține compactarea dorită a betonului?

  Betonul este un amestec de apă, materiale vrac (nisip sau piatră zdrobită) și ciment. Vibratoarele transmit oscilații de înaltă frecvență la această masă, ca urmare a scăderii frecarii interne dintre componente, iar amestecul propriu-zis, datorită slăbirii forțelor de atracție, ajunge într-o stare fluidă, devenind lichid. Această masă înconjoară fitingurile de montaj, penetrează în toate locurile greu accesibile.

  În timpul vibrațiilor, aerul din amestecul de beton ajunge la suprafață sub formă de bule, deși aproximativ 1% din gazele care apar în timpul reacției chimice dintre componentele mixte rămân în el.

  Amestecul fără formă se transformă într-o masă omogenă, compactă și strălucitoare. Vibrația ne permite să evităm acumularea de moloz într-un singur loc sau formarea de goluri în beton, deoarece soluția de ciment completează toate golurile dintre componentele libere.

  Conținutul excesiv de aer și apă din beton afectează puterea sa și, cu ajutorul vibrațiilor, obținem un amestec omogen, cu cea mai bună proporție de apă, aer și ciment, atingând calitatea cerută. Tendința de a produce beton cu o consistență uscată cu un raport mai mic de ciment-apă face ca utilizarea vibratoarelor să fie și mai necesară pentru a evita apariția golurilor cu aer.

  Dacă ar fi posibil să ne uităm la betonul procesat prin vibrații într-o secțiune, am vedea cum piatra zdrobită și nisipul sunt distribuite uniform în masa sa, obținând astfel cea mai mare rezistență. Tratamentul cu vibrații nu trebuie să fie excesiv. Deoarece vibrațiile excesive pot duce la acumularea de pietriș în partea inferioară și la componentele mai ușoare mai aproape de suprafață. O separare similară a componentelor apare în principal în betonul mai lichid. Ca rezultat, betonul se poate micșora, provocând fisuri.

  Cu ajutorul unui vibrator de beton se obține cea mai bună aderență între betonul proaspăt și straturile acoperite anterior. Pentru prepararea unui amestec de beton bun este necesar să se folosească componente de înaltă calitate, iar vibrația masei ar trebui să se facă pe toată structura sa.

  TIPURI DE PROCESARE VIBR A BETONULUI. DE VIBRAȚIE DE VITEZĂ

  Vibratorul, realizat într-o formă alungită și numit "mace", este imersat direct în soluția de beton. Un vibrator de adâncime pentru beton vine în contact cu o masă de beton.

  VIBRAȚIE EXTERIOARĂ

  Forma sau cofrajul în care este amplasată soluția de beton este supus vibrațiilor prin intermediul vibratoarelor întărite din exterior.

  VIBRAȚIA SUPRAFEȚEI

  Șinele vibratoare speciale sunt instalate pe suprafața pe care vor să vibreze. Vibrolath utilizat pentru prelucrarea plăcilor și pardoselilor din beton. Vibratoarele de imersie sunt proiectate pentru compactarea betonului prin coborârea acestuia în amestecul de beton pentru a obține o structură de beton mai densă și mai puternică. Vibrațiile de beton produse de vibratoarele adânci se numesc vibrații profunde.

  Există mai multe tipuri principale de vibratoare de imersie, care diferă în ceea ce privește designul acestora. Vibratoarele electromecanice de imersiune sunt un motor care, printr-un arbore flexibil special, transmite rotația unei bule de vibratoare, în care rotația se transformă în vibrații. Avantajul acestui sistem este unul - acesta este costul. Printre dezavantaje se numără o frecvență mică a vibrațiilor și o durată scurtă de viață. Vibratoarele de înaltă frecvență se disting prin faptul că mecanismul de vibrații se află direct în buclă. Datorită curentului de înaltă frecvență (200 Hz, în loc de standardul de 50 Hz), acest mecanism este mic. Sarcina convertorului de frecvență este pur și simplu de a mări frecvența curentului și de ao transfera pe cablu spre vibrator. Vibratoarele de înaltă frecvență servesc de multe ori mai mult decât vibratoarele mecanice și oferă o frecvență mai mare a vibrațiilor, ceea ce permite betoanelor să vibreze mai bine și mai repede.

  DE VIBRAȚIE DE VITEZĂ. CARACTERISTICI TEHNICE ALE VIBRATORILOR DE DEBIT

  Vibrația apare atunci când un excentric greu se rotește în jurul unei axe la o anumită viteză. Această masă generează o forță care determină vibratorul să oscileze cu frecvența corespunzătoare. Apoi, oferim explicații despre termeni cum ar fi viteza excentrică, forța cauzată de rotația masei sale, frecvența vibratorului,...

  FRECVENȚĂ VIBRAȚII VIBRAȚII

  Acesta este numărul de vibrații ale vibratoarelor pe unitate de timp (1 / T). Măsurată în Hertz Hertz (s_1) sau în vpm (număr de vibrații pe minut). Hertz = vpm / 60. Aceste oscilații sunt cauzate de rotația masei excentrice, astfel încât indicatorul de frecvență coincide cu numărul de rotații ale excentricului. Frecvența vibratorilor adânci variază între 9000 și 21000 vibrații / min, adică între 150 și 350 Hz. Frecvențele reduse conduc în mișcare piatra mai mare, iar frecvențele ridicate cauzează vibrații de particule mici (mortar și ciment). Studiile arată că cea mai bună frecvență este de aproximativ 12000 vibrații / min (200 Hz). Sunt recomandate frecvențe înalte pentru a se asigura că soluția umple golurile între pietriș.

  VIAȚA VIBRAȚIEI

  Aceasta este abaterea maximă a vibratorului din poziția neutră. Amplitudinea vibratorului este direct proporțională cu masa excentrică și excentricitatea sa și invers proporțională cu greutatea vibratorului. Amplitudinea vibratorului este măsurată în aer și atunci când vibratorul este introdus în beton, devine mai mic, datorită rezistenței soluției. Pentru a obține cele mai bune vibrații, se recomandă cea mai mare amplitudine posibilă. Sunt recomandate amplitudini mai mari de 1 mm.

  CENTRIFUGAL POWER

  Masa rotativă a excentricului generează forța centrifugală. Această forță este direct proporțională cu masa excentrică, cu excentricitatea ei și cu pătratul numărului de revoluții. Această forță centrifugă accelerează vibratorul și ne permite să judecăm intensitatea vibrațiilor. Această accelerație este derivată din amplitudine și pătrat de oscilații și este exprimată în numere care sunt multiple față de accelerația gravitației. Pentru vibrații adânci sunt necesare accelerații între 100 și 150 g. Forța centrifugă corespunzătoare acestor accelerații depinde de greutatea vibratorului și poate varia de la 150 kg pentru vibratoarele mici până la 1500 kg pentru dispozitivele mari.

  Vibrator greutate

  În vibratorii în profunzime se disting două greutăți: greutatea totală și greutatea elementului vibrator, la care se utilizează un număr de nume, cum ar fi "acul", "vârful", "sticla" sau "mace". Mai mult, cu cât elementul vibratoare este mai mic, cu atât este mai mare amplitudinea acestuia și este mai ușor de controlat vibratorul.

  VARIANTELE DIMENSIUNILOR

  Când vorbim despre dimensiunea vibratorului, ne referim la mărimea elementului vibrator. Indicatorii principali sunt diametrul și lungimea. Performanța vibratorului este legată de diametrul său. Cu cât este mai mare diametrul bulei, cu atât este mai mare volumul de m3 / h de beton supus vibrațiilor. Diametrul vibratorului utilizat depinde de tipul de structură cu care se lucrează, distanța dintre armătură, cantitatea de beton și grosimea stratului vibrator, tipul de mortar etc. Vibratoarele profunde au diametrul de la 25 la 100 mm. Lungimea vibrotipului este recomandată să aibă cel puțin 30 cm, deoarece betonul este de obicei turnat în straturi de câte 30 cm fiecare, iar bomboanele trebuie să se scufunde în el complet. Lungimea părții flexibile a vibratorului este, de asemenea, de mare importanță. Când vine vorba de stâlpi, trebuie avut în vedere că trebuie să mutați vibratorul pe întreaga lungime a tratamentului și pentru aceasta lungimea transmisiei nu trebuie să fie mai mică decât înălțimea stâlpului. În anumite cazuri, sunt necesare și vibratoare cu lungimi neobișnuite de 20 m sau mai mult. Pe de altă parte, pentru a vibra fundațiile, avem nevoie de dispozitive cu o lungime scurtă de acționare. Se recomandă utilizarea vibratoarelor de exact acea lungime, care este necesară pentru o anumită lucrare de beton. Lungimea standard a vibratoarelor este de la 1 la 6 m, deși la cerere este posibilă achiziționarea de dispozitive de orice lungime. Lungimea maximă poate fi limitată numai de tipul de transmisie utilizat.

  TIPUL ȘI PUTEREA MOTORULUI VIBRATOR

  Un vibrator pentru beton poate primi energie pentru munca sa din diverse surse. Acestea pot fi motoarele electrice, motoarele cu combustie internă, pneumatice sau hidraulice. Alimentarea cu energie electrică, în funcție de țară, poate fi una sau una de fază 115 sau 230 V, trei faze de 400 V și frecvența curentului de 50 sau 60 Hz. Motoarele cu ardere internă pot fi benzină, două sau patru timpi sau motorină. În funcție de sursa de alimentare disponibilă și selectați tipul corespunzător de motor. De regulă, în afară de locurile deschise unde nu există alimentare cu energie electrică, se recomandă utilizarea motoarelor electrice. Vibratoarele cu motor de benzină sau diesel încalcă mediul, în special în zone închise. Pe de altă parte, ele sunt mai exigente în serviciu. În funcție de tipul vibratorului, este selectată puterea motorului. Pentru vibratoarele mai mari au nevoie de motoare mai puternice. Conectarea unui vibrator cu un motor electric, pentru a evita problemele, nu uitați de respectarea tensiunii și curentului. Pentru vibratoarele pneumatice aveți nevoie de un compresor cu alimentarea corespunzătoare și presiunea de aer pentru această unitate.

  VIBRATOR DE VITEZĂ DE ACȚIUNE RADIUS

  Aceasta este distanța de la care forțele de vibrație ale aparatului încetează să mai acționeze pe beton sau, altfel spus, sunt practic zero. Dacă raza de acțiune a vibratorului este de 40 cm, înseamnă că, pentru a trata pe deplin suprafața de betonare, trebuie să introducem un vibrator adânc la fiecare 80 cm. Raza de acțiune depinde de parametrii de mai sus. Pentru a determina raza de acțiune directă pe șantier, o bară de fier cu un diametru de aproximativ 20 mm este fixată vertical în betonul tratat. Lângă vibrator, această bară este scufundată în beton, iar din locul unde nu mai coboară, numără raza de acțiune a vibratorului. Distanța dintre punctele de imersiune a vibratoarelor este, de obicei, egală cu 8-10 diametre ale macelului.

  Vibratoare pentru beton - un instrument indispensabil pe orice șantier

  Atunci când se toarnă fundații pentru compactarea unei amestecuri de beton, se utilizează adesea un vibrator adânc pentru beton. Vă permite să faceți compoziția mai densă, ceea ce, la rândul său, afectează rezistența materialului. Citiți mai multe despre mecanismul din articol.

  Domeniul de acțiune al vibratoarelor pentru beton ↑

  Utilizați acest dispozitiv practic pe toate obiectele de construcție. Cu ajutorul acestuia, amestecurile de beton sunt compactate în timpul turnării produselor și structurilor din beton armat. Poate fi plăci monolitice, baza pentru granițe, plăci de grădină, plăci de trotuar, teren de joacă, podele, pereți, gard, grindă, piscină, scări, coloană de susținere. În fabricarea produselor din fabrică, acestea sunt instalate pe o masă vibrantă specială, care strânge betonul, așezându-l strâns.

  Vibratoarele manuale sunt folosite oriunde este așezat betonul. Puteți să le folosiți atât în ​​producția pe scară largă, cât și acasă. Acestea nu ar trebui să fie utilizate în cazul în care cablul este deteriorat, mirosul de izolare ars, fisuri în carcasă și mâner, slaba performanță a comutatorului. De asemenea, în timpul funcționării trebuie să purtați ochelari, mănuși și multe altele. În timpul funcționării, vibrațiile și diferitele zgomote sunt create, trebuie să fii protejat de asta.

  Vibrator vibrant pentru beton - pentru ce este dispozitivul? ↑

  Deep Vibrator - este o unealtă excelentă pentru presarea betonului. Acesta este scufundat în compoziția de lucru, iar vibrațiile transmise de-a lungul razei creează o masă densă. Acest lucru elimină aerul în exces. Acest lucru afectează în cele din urmă calitatea materialului. La urma urmei, dacă nu eliminați aerul în exces, betonul se poate dovedi a fi poros și, prin urmare, este mai puțin durabil și nu este fiabil.

  Principiul de funcționare al instrumentului este destul de simplu. Vibratorul transferă oscilațiile frecvente ale amestecului de lucru, datorită cărora acesta devine mai mobil, fluid. În acest caz, intervalul de frecvențe poate fi diferit. Alocați: dispozitive de înaltă, medie și joasă frecvență. Cele mai bune sunt polifrecvența. Au frecvență de oscilație diferită. Pentru compoziția betonului, aceste dispozitive sunt cele mai bune, deoarece amestecul conține particule de mărimi diferite. Astfel, toate sunt procesate uniform și se obține compoziția cea mai densă și calitativă.

  Vibratoare profunde pentru beton - care sunt dezavantajele sale? ↑

  Vibratoarele au o structură destul de complicată. Dispozitivul este echipat cu un motor (benzină, electric) și capete de vibratoare. Cel mai bun este dispozitivul cu un motor electric. Cu toate acestea, în cazul în care electricitatea este întreruptă la șantier, vibratorul nu va funcționa. Acesta este principalul său dezavantaj. Prin urmare, pentru a evita astfel de situații, mulți consumatori iau un vibrator de benzină. De asemenea, verificați dacă motorul electric nu este asincron. Faptul este că acest motor are nevoie de o pauză la fiecare 15 minute de funcționare. În plus, rupe deseori RCD din cauza defecțiunilor electrice (astfel de defecțiuni apar la locul de construcție tot timpul).

  Cele mai cunoscute branduri printre vibratorii mecanici sunt Dingo, Enar, Imer, AVMU. Greutatea motorului în ele este de aproximativ 5 kilograme, deoarece acestea pot arunca cu ușurință pe umăr și se pot deplasa în jurul șantierului. Capul vibrator pentru acest dispozitiv trebuie să aibă un diametru strict de până la 50 mm. Montat pe un arbore flexibil. Dacă au un diametru mai mare, este plină de defecțiuni. În primul rând, sculptura pe care sunt lipite cluburile se descompune, de obicei. În al doilea rând, arborele flexibil se rupe la joncțiunea cu motorul. În al treilea rând, coada este ruptă pe motor sau pe macelă. Dacă arborele flexibil nu reușește, acesta nu va fi reparat în garanție. Costul său este de 60% din costul întregului aparat.

  După cum se poate observa din cele de mai sus, un vibrator mecanic este adesea supus ruperii. În plus, nu este atât de compact și de lumină (în cazul unui motor pe benzină). Pentru ca aceasta să vă servească de mai mulți ani, este important să efectuați o serie de măsuri obligatorii. Odată la fiecare șase luni, trebuie să efectuați lucrări de întreținere, în timpul căruia să verificați axul flexibil, cablurile lubrifiate. De asemenea, se recomandă curățarea motorului electric. În timpul funcționării, adesea se acumulează lapte de ciment. Și aceasta este cauza unor defecțiuni. După curățare, aparatul este recuperat și folosit ca de obicei.

  Vibratoare profundă: aplicare, clasificare, caracteristici alese

  Ce este un vibrator profund?

  Echipamente concepute pentru a efectua lucrări de compactare a betonului, numite vibratoare. Fiecare dintre vibratoare are un efect diferit asupra betonului, deci există o clasificare a acestui echipament în funcție de tipul impactului asupra masei compacte.

  Se disting următoarele tipuri de vibratoare:

  • adâncime
  • exterior
  • suprafață
  • vibroplatform.

  În acest articol vom examina exact vibratorul profund. Un astfel de dispozitiv de construcție are o gamă destul de largă de utilizare.

  Structura vibratorului profund este formată din trei elemente:

  • motor electric
  • mace sau vibrotip
  • un arbore flexibil

  Fig. 1 - Vibrator profund

  numire

  În timpul preparării soluției de beton, o anumită cantitate de aer intră în masă, care, atunci când masa betonului se întărește, poate conduce la o porozitate a betonului și la o scădere a caracteristicilor sale tehnice. Prin urmare, aerul prins trebuie eliminat din amestec. În acest scop, a fost inventat un vibrator în profunzime, care face posibilă condensarea masei de beton, eliminând bule de aer din acesta.

  Principiul funcționării vibratorului se bazează pe crearea vibrațiilor mecanice atunci când vibratorul este scufundat într-o soluție de beton. Fluctuațiile vibratorului conduc la eliberarea spontană a aerului și a excesului de umiditate din soluția de beton. Astfel, betonul este compactat pentru a crea structuri monolitice, precum și pentru fabricarea blocurilor din beton armat monolit, în care, datorită vibratoarelor, se realizează o mai bună aderență a armăturii la beton.

  Clasificarea vibratoarelor de imersie

  Toate vibratoarele de imersie, în funcție de tipul de antrenare, sunt împărțite în:

  • pneumatice;
  • electrice;
  • benzină;
  • diesel.

  Vibratorul de adâncime poate fi împărțit în funcție de alte caracteristici. Soiurile și trăsăturile acestora sunt reprezentate cel mai mult în tabelul de mai jos.

  Fig. 2 - Vibratoare profunde în uz

  Instrucțiuni pentru utilizarea vibratorului profund

  În timpul funcționării vibratorului în profunzime, este necesar să se monitorizeze constant uzura periilor de cărbune amplasate în motor, precum și să se monitorizeze starea vibratorului și arborelui flexibil. Schimbarea la timp a lagărelor pe motorul electric de acționare asigură funcționarea neîntreruptă a unității. Folosind un vibrator profund, trebuie să respectați următoarele reguli:

  1. Turnarea amestecului de beton pentru vibrocompactarea trebuie efectuată uniform de la o înălțime mică. Fiecare strat de beton ulterior nu trebuie să fie mai gros de 50 cm.
  2. Pentru a reduce vibrotipul dispozitivului în amestecul de beton este necesar să fie strict vertical fără deplasarea acestuia în plan orizontal. Distanța dintre punctele de inserție a vârfului ar trebui să fie de aproximativ 10 diametre ale dispozitivului.
  3. Zonele de vibrație trebuie să se suprapună în mod necesar. Aceasta asigură absența locurilor prime în amestecul de beton.
  4. Pentru a asigura o mai bună aderență între straturile de beton, capul vibratoarelor trebuie să fie coborât în ​​soluție la o adâncime de cel puțin 10 cm.
  5. Durata vibrațiilor este direct legată de marca amestecului de beton și diametrul vârfului. De obicei, acest timp este de 5-15 secunde. Cu cât betonul este mai gros, cu atât mai mult trebuie să fie perioada de vibrație.
  6. Garanția de prelucrare de înaltă calitate a betonului este suprafața netedă lucioasă, fără a se forma bule de aer.
  7. Este necesar să se evite contactul capului vibrator și pereților cofrajului, precum și fitingurile. Distanța dintre ele trebuie să fie de cel puțin 7 cm.
  8. Îndepărtați vibratorul adânc din amestec trebuie să fie treptat și încet. Este important ca gaura de pe vibropie din beton să fie complet închisă.
  9. Vibratorul adânc nu poate fi folosit pe suprafața betonului.
  10. Pentru buna funcționare a unității nu este necesar să o utilizați fără o soluție.
  11. Deși unele modele de instalații pot face fără reparații, totuși nu trebuie să neglijați inspecția tehnică regulată a unității.

  Videoclipul pe care îl oferim vă va ajuta să vedeți cu mai multă exactitate vibratorul în profunzime la locul de muncă:

  Despre producători

  Dintre producătorii ruși de vibratoare de imersie, următoarele companii merită o atenție deosebită:

  1. OJSC "planta Yaroslavl" farul roșu " (YAZKM) (Rusia)
  2. POP "Vibromash" (Rusia)
  3. Compania VPK (Rusia)
  4. Grupul de companii "Afalina" (Rusia)
  5. MegaPol Ltd. (Rusia)

  În rândul producătorilor străini merită notați următorii producători de vibratoare:

  1. Compania Enar (Spania)
  2. Compania Grost (China)
  3. Compania Hervisa (Spania)
  4. Firma Paclit (Franța)
  5. Compania Wacker (Germania)

  Deep Vibrator: Caracteristici alese

  Cumparand un vibrator adanc, primul lucru pe care trebuie sa-l acorzi este un motor electric. Acesta este de 220 V și 42 V. Primul motor electric funcționează de la o priză obișnuită de uz casnic. A doua unitate necesită un transformator de step-down.
  Apoi, este necesar să se determine lungimea arborelui flexibil. Este de 3, 4,5 și 6 metri. În funcție de condițiile de utilizare, puteți alege lungimea dorită.

  Și în cele din urmă este necesar să se decidă despre vibrotip (mace). Diametrele sale standard sunt după cum urmează: 28, 38, 51, 76 mm. Pentru vibratarea betonului în locuri înguste și greu accesibile, se folosesc vârfuri de vibrații cu diametru mic (28 sau 38 mm). Pentru a umple fundațiile utilizate macine de diametru mai mare (51 sau 76 mm).